Реклама / Ads
80| 7189 |01.05.2014 НОВИНИ

Борисов: Това вече е не популистко, а престъпно управление

.
Бойко Борисов
Това вече е не популистко, а престъпно управление, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в София. И аз обичам пенсионерите, и аз обичам възрастните хора, но първо искам да се погрижа за тези, които работят, и допринасят да има пенсии и заплати, иначе цялата система ще рухне.
 

Не можеш непрекъснато, да няма приходи и да вдигаш - това е все едно пожар с бензин да гасиш; това е невъзможно. Все пак всеки народ си плаща след това. Ще вземат по 15 лв. един път или два пъти, след това както беше през 1996 г. при същата тази БСП, при същия министър Гечев, и ставаха по три долара пенсиите и заплатите. Щом са толкова късопаметни, нека си ги държат, но накрая, резултатът за България ще бъде този от 1996-а година, добави Борисов.

Управляващите вече имат 900 млн. лева пасив. Тяхната цел е да излъжат хората до изборите. Вижте какво казват: ЕРП-тата ще ги наказваме - беше април, беше май, сега - след изборите. „Южен поток” беше от миналия август, ще го строим, ще го строим, днес-утре, бяха обявили конкурсите през януари/февруари, сега - след изборите. Токът ще го вдигнем, но след изборите - ДКЕВР тогава щяла да каже. Това е не популистко, това вече е престъпно управление. Няма нищо общо с експертизата, няма нищо общо със здравия разум дори, каза още Борисов.

Системата, която трябва да ги одитира: Станишева палата, продължи той. Съветничката на Станишев станала шеф на Сметната палата, и тя утре щяла да ходи да одитира разходите на тези партии, които по цял ден са по медиите, милиони харчат за това, и тя ще ги одитира. Как? Щом се говори лошо срещу Борисов, няма да ги одитираме, или пък - аз ще имам доверие на съветничката на Станишев да ми проверява партията или на тази институция. Никога. Те водят политика на разединение и омраза, заяви Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 70| 6974 |01.05.2014 Борисов: Комунистите ни забраняваха Великден, а днес се правят на набожни . 0| 13462 |30.04.2014 Илияна Йотова: Неприемливо е 25 г. държавата да се издържа от търговия, без производство . 42| 5514 |28.04.2014 Станишев: България вече не е малка държава . 155| 8960 |27.04.2014 Бойко Борисов: Щях да построя "Южен поток" досега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads