Реклама / Ads
14| 4901 |25.09.2019 НОВИНИ

Борисов троши дъска с юмрук, получи девети дан в корейското бойно изкуство таекуондо

.
България е известна със заводите си в автомобилостроенето. Продължаващите ни с ”Фолксваген” преговори са се чули навсякъде по света. България е прекрасна дестинация с много добри възможности и качество. Както ”Фолксваген”, така и всички големи компании, освен изпълнителната им власт, имат бордове на директорите и стоят много сериозни хора.
 

Това коментира премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Южна Корея.

 

От думите на Борисов стана ясно още, че страната ни се надява и на инвестиции за суперкомпютри, акумулатори и батерии.

 

,,Ние дойдохме, дадохме си нашите оферти, ако накрая се харесаме -  ние и сега правим доста неща за "Хюндай". Много добре познават България и интересът им е голям. Над 250 завода имат във всякакви области и "Дел", и "Хюндай", обясни той.

,,Не само в машиностроението, но и в туризма, спа туризма, минералните води. Трябваше да покажем, че продължаваме да имаме интерес по отношение на касооборотите, защото те растат. Целият завод за иновации беше с български знамена, надпис кого чакат и на полицейските коли - българско знаме. Така че да бъдем търпеливи, нещата ще станат'', каза още Борисов относно интереса на Южна Корея към България.

 

,,Там всичко е ясно'', коментира лаконично Борисов случая с Полфрийман.

Министър-председателят Бойко Борисов беше удостоен с почетния девети дан в корейското бойно  изкуство таекуондо при посещението му в Световната централа по таекуондо в Сеул KUKKIWON. За да заслужи степента Борисов, трябваше да строши дъска с юмрук.


KUKKIWON е официалната организация, която управлява дейностите по таекуондо и допринася за глобализацията на бойното изкуство. Основана е от правителството на Република Корея през 1972 г. и се намира под надзора на Министерството на културата, спорта и туризма.

 

Видео: Новини. бг




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4595 |24.09.2019 Борисов кацна в Южна Корея, предстои му среща с премиера . 10| 4437 |23.09.2019 Борисов разговаря с председателя на Военния комитет на НАТО . 13| 4696 |23.09.2019 Борисов заминава в Република Корея, придружават го министри, близки на #Кой . 37| 5251 |23.09.2019 Борисов на Панаира с руския посланик, на Базиликата - с ”Америка за България”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads