Реклама / Ads
11| 4870 |07.04.2023 НОВИНИ

Братът на Чеченеца - зам.-кмет на ГЕРБ в Пловдив?

.
Възможно ли е братът на псевдоинфлуенсъра Чеченеца, хванат от полицията и обвинен в хулиганство заради гаврата с момче със СОП, да е зам.-кмет на район “Западен” в Пловдив от партия ГЕРБ? Въпросът изниква заради съвпадение с имената. Екипът ни се опита да се свърже с Димитър Атанасов Караилиев, който управлява ресор “Култура”, но към този момент без успех.
 

Петко Атанасов Караилиев е истинското име на Чеченеца, познат в социалните мрежи и придобил популярност през последните няколко месеца. Той стана главен герой в един огромен скандал, след като на бял свят се появи видео, в което той, Емили с тротинетката и Тошо Куката (други интернет звезди) решиха да вържат на каишка 20-годишно момче със специални потребности и да го разиграват като куче. 

 

Впоследствие прокуратурата съобщи, че “инфлуенсърите” дали задача на общ познат да намери лесно манипулируемо лице, което да участва в скандалния клип. 20-годишният младеж със СОП няколко пъти отказвал, но в крайна сметка бил убеден. 

 

В момента на Чеченеца, Тошо Куката и Емили с тротинетката са повдигнати обвинения за хулиганство. Максималното наказание, което те могат да понесат, е 5 г. лишаване от свобода. Тримата се намират в ареста за 72 часа. 

 

За потенциалната роднинска връзка между Петко Караилиев - Чеченеца и зам.-кмета на ГЕРБ Димитър Атанасов Караилиев се заговори в социалните мрежи. Според твърденията двамата са братя, а в подкрепа на тази теза, освен визуалните прилики помежду им, е и сходството във фамилиите им и бащинското име - Атанасов. Самият “Чеченец”, както е по-познат Петко Караилиев, на места се подвизава с второто си име - Атанасов. 

 

Дали това е целенасочено, не можем да кажем. Възможно е това да е опит да се прекъснат всякакви възможни спекулации за връзката между Чеченеца и пловдивския зам.-кмет. 

 

Екипът ни ще продължи да търси Димитър Караилиев, който отказва и към момента на публикуване на този материал да вдигне телефона си.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3839 |06.04.2023 Чеченеца, Тошо Куката и Емили с тротинетката възложили да се намери ”лесно податлив” младеж за гаврата . 11| 4282 |05.04.2023 Прокуратурата погна Емили Тротинетката и Чеченеца за бруталната гавра с болното момче . 24| 11625 |05.04.2023 Нечовешка гавра: Емили с тротинетката и Чеченеца вързаха като куче болно момче след заплахи . 1| 2975 |31.03.2023 Братът на Емил Боев твърди, че все още не е видял тялото му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads