Реклама / Ads
5| 3223 |30.04.2021 НОВИНИ

За БСП уважението към възрастните е един от основните признаци за здраво и отговорно общество

.
Източник: БСП
Четири района от София също станаха част от кампанията “Солидарен Великден“.
 

„С част от актива в моя район „Възраждане“ се включихме в кампанията на БСП “Солидарен Великден“. Днес дарихме козунаци, торти и плодове на Дома за стари хора в Зона Б-5, бл. 4. От години организацията на БСП в район „Възраждане“ помага на възрастните наши съграждани. Работим отлично с директорите на Дома. Великден е свят празник и е важно тези хора, които са далеч от семействата си, да почувстват топлина и грижа. Уважението към възрастните е един от основните признаци за здраво и отговорно общество. Аз съм доволен, че днес видях усмивки на лицата на хората, а сърдечните им пожелания за светли и спокойни празници ме стоплиха. Пожелах им да са здрави и все така с широки усмивки и добрина да ни посрещат, а ние ще продължим често да ги посещаваме и да помагаме с каквото можем“, сподели Иван Таков.

 

И районната организация на БСП в „Слатина“ се включи в националната инициатива на БСП „Солидарен Великден“. Възрастни хора бяха зарадвани с козунаци за предстоящия светъл празник.

 

Младежи от БСП-„Триадица“ също се включиха в добротворчеството и доставиха 22 пакета с 308 хранителни продукти от първа необходимост за нуждаещите се. Продуктите бяха доставени на палатките на „Системата ни убива“.

 

БСП в „Красна поляна“ и Инициативният комитет “Бъдеще за „Красна поляна“ раздадоха хранителни пакети на нуждаещи се граждани също в рамките на кампанията “Солидарен Великден“.

 

„Нека Великденските празници ви дарят с много надежди и мечти. Нека в семейството ви има мир и разбирателство. Нека трапезата ви бъде пълна и сърцата ви изпълнени с любов. Спокойствие да царува в душите ви и здраве нека ви крепи!“, пожелаха участниците в инициативата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3444 |29.04.2021 След срещата с Митрофанова: Гонят още един руски дипломат /обновена/ . 16| 4868 |29.04.2021 Цветозар Томов пред Фрог: Триединство ГЕРБ-БСП-ДПС е малко вероятно, но да видим . 17| 6007 |28.04.2021 Ренета Инджова: Връщането на мандата от страна на ИТН показва единство с народния глас . 29| 3780 |28.04.2021 Тошко Йорданов: Правителство няма, този парламент е за един месец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads