Реклама / Ads
0| 3498 |04.09.2023 НОВИНИ

BULATSA търси ръководители на полети

.
Академия BULATSA обяви есенната си кампания за набиране на кандидати за длъжността „Ръководител на полети”.

Както всяка година желаещите да се обучават за професията, могат да подават документи „on-line” до 30 октомври, включително. Приемът е постоянен, но подалите след тази дата ще бъдат включени в подбора за пролетната сесия през 2024 година.

 

Повишеният трафик в небето над България, отваря шанс за всички, които искат да се обучат на тази професия. Кандидатите ще трябва да преминат през пет етапа на изпит, за да бъдат допуснати до обучението за длъжността „Ръководител на полети“.

 

Изискванията за кандидатстване са висше образование – с минимална образователна степен „бакалавър“, без значение от специалността. Първият етап от подбора е прием на документи, след което, кандидатите, които отговарят на изискванията на обявата ще бъдат поканени на тест FEAST (FirstEuropean Air TrafficControllerSelectionTest), който се провежда в две части. След успешно представяне на FEAST, те следва да преминат успешно проверка за медицинска годност клас 3. Последните два етапа на подбора са практически упражнения на симулатор и заключително интервю.

 

Сертификат за владеене на английски език вече не е необходим, тъй като нивото на владеене на езика се оценява чрез теста FEAST.

 

Преминалите всички етапи на изпитите ще започнат двугодишно обучение в Академия BULATSA, където ще бъдат обучени, за да станат правоспособни ръководители на полети. През този период те ще получават и месечна стипендия.

 

За да се запознаят с подробностите за подбора и дейността на предприятието, BULATSA ще проведе  „Дни на отворени врати“, На 25 септември, 13 и 26 октомври. За да се включат в събитието, желаещите трябва да се регистрират на сайта на компанията: "Дни на отворените врати" на BULATSA в София - BULATSA

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 2496 |11.08.2023 Зеленски уволни всички регионални ръководители на центрове за набиране на персонал заради корупция . 1| 2426 |08.08.2023 РВД постави рекорд на обслужени полети . 0| 2379 |08.08.2023 РВД постави рекорд на обслужени полети . 5| 2364 |13.06.2023 Изтребители на НАТО следят руски полети над Балтийско море

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads