Реклама / Ads
4| 3346 |25.12.2022 НОВИНИ

Честито Рождество Христово! Какво пожелаха политиците на хората?

.
Източник: личен архив
Част от политиците отправиха поздрави по случай Рождество Христово. Те се обърнаха към последователите си в социалните мрежи.
 

Държавният глава Румен Радев пожела здраве, надежда и топлина по случай Рождество Христово.  

 

"Нека вярата в доброто ни дава сили да продължим да се борим заедно за справедливите каузи на нашия народ, за мирно и щастливо бъдеще за децата на България!", написа президентът.

 

 

Съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков публикува снимка от трапезата на Бъдни вечер заедно със съпругата си Линда и трите им дъщери. 

 

 

 

Председателят на БСП Корнелия Нинова публикува видео с поздрав за празника:

„Нека да е мирна, здрава и благодатна за целия ни народ новата 2023 година. Нека във всяко семейство да цари любов и разбирателство“, пожела тя.

 

 

Съпредседателят на “Демократична България” пожела светли и топли празници на всички.

 

Вярата е движеща сила във всяко начинание, написа в профила си във Facebook лидерът на "Български възход" Стефан Янев. Днес сме заедно с близките си. Когато сме заедно, сме силни. Нека огънят на празника никога не угасва, пожелава той.

 

 

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов честити Коледа във Facebook като пожелава здраве, щастие и благоденствие.

 

 

 

Пожелание отправи и лидерът на ДПС. "Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на ДПС ви пожелавам здраве, мир и благодат", пише Мустафа Карадайъ в пост във Facebook.

Той посочва, че в днешните трудни времена на война и криза повече от всякога имаме нужда от мир, в единство и заедност да градим достойно бъдеще за всички български граждани.

Нека денят, носещ вярата за надежда и ново начало, изпълни сърцата и домовете ви с топлина, щастие, мъдрост и хармония, пожелава лидерът на ДПС.

 

Семпло със стори лидерът на ГЕРБ честити Рождество Христово!


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3179 |25.12.2022 Честито Рождество Христово! . 7| 4391 |14.12.2022 Радослав Бимбалов: Честито, професоре. Този път се отървахте . 13| 4020 |01.12.2022 Честито! ГЕРБ, ДПС и БСП върнаха хартиената бюлетина . 0| 6449 |04.08.2022 Честито първите 3,8 милиарда! Брюксел одобри първата европрограма за България за периода 2021 - 2027г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads