Реклама / Ads
0| 3242 |10.06.2022 НОВИНИ

Делян Добрев: Най-голямото престъпление - да си пазаруваш депутати

.
Делян Добрев Източник: стопкадър, bTV
„Струва ми се, че няма мнозинство. Колегите всеки ден обявяват, че им трябват 12 депутати и едва ли не се опитват да ги напазаруват тези депутати - дали с пари, дали с обещания, няма никакво значение, това е пазаруване на депутати. Аз си мислех днес - това е най-голямото престъпление, което може да се случи в една парламентарна република - да пазаруваш депутати. Ти си пазаруваш парламент. ГЕРБ никога не е изпадал в такава ситуация да не му стигат депутатите“ Това каза депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред bTV.
 

„Когато си напуснат депутатите групите, стават независими депутати. На нас тези депутати не са ни трябвали и ние не сме се опитвали да ги купуваме, възможно е да сме им помагали да си получават субсидията през нашата партия. Къде е разликата - на нас не са ни трябвали, ние не сме ги пазарували, това е била тяхната свободна воля, а сега какво се случва – пазаруват едни 12 депутата, за да могат да продължат некадърното си управление, некадърно и корумпирано управление“, допълни Делян Добрев.

 

"Ако ГЕРБ беше на власт щеше да има компенсации и да стигне газът до 33 лева", категоричен е Добрев.

 

"Асен Василев ходи на среща 4 пъти при “Лукойл” и петролът стана 3,50 лева. На тия срещи е можело да се попита защо са такива цените? 


Тия 25 стотинки никой не ги видя и никой няма да ги види. Те са за тия с поршето. Депутатите, министрите, продуцентите получават. А защо министрите и депутатите трябва да получават? Затова никой не го подкрепи бюджета. 


ИТН дори използваха този нескопосан бюджет, за да напуснат. 9 милиарда за 9 дена.

 

С каква корупция се борят? Те не доказаха, че за последните 12 години е имало корупция", каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4087 |16.05.2022 Започва най-голямото учение на НАТО в Прибалтика . 0| 3589 |12.05.2022 Делян Добрев: Ще пуснем сигнал в МВР, ГДБОП и ДАНС за купаването на газ от ”Булгаргаз” . 0| 3153 |12.04.2022 Дойче веле: Най-голямото изтичане на мозъци от Русия от Октоврийската революция 1917 насам . 0| 2766 |28.03.2022 Центърът по компетентност “Clean & Circle” и „Софийска вода“ АД, част от Веолия, разработиха метод за определяне на SARS-CoV-2 в отпадъчните води на град София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads