Реклама / Ads
3| 3374 |16.01.2023 НОВИНИ

Денков: Кална кампания, Асен Василев не познава хората от Nexo

.
Николай Денков
От гледна точка на потенциални връзки от страна на Nexo към ”Продължаваме промяната” аз направих проверка на фактите и отговорът е категорично ”не”, никаква кампания не е финансирана от ”Nexo ” по никакъв начин. Второ, говорих с Асен Василев и той каза, че не познава тези хора и няма нищо общо с тях. Няма връзка между Василев и Nexo. Това заяви акад. Николай Денков – депутат от ”Продължаваме промяната” и кандидат за министър-председател на ПП.
 

Говорих и с Настимир Ананиев и той каза, че от 2021 година нямат нищо общо с г-н Тренчев, като съдружества и никога не са имали обща дейност, така че това е поредната порция опити да бъдат окрадени всички, доколкото е възможно. Всъщност се вижда много ясно каква е картината. Това беше първото ми изказване в Народното събрание, когато се обърнах в залата и казах „Аз мислех, че сме дошли да вършим работа, но виждам, че целта е да се клеветят хората и да се окалват едни други. Ако с това ще се занимаваме, няма да свършим работа, каза още той пред Bulgaria ON AIR.


На въпрос дали акад. Денков е говорил с г-н Ракшиев, защото той е бил част от управлението на Nexo депутатът заяви: "Аз не го познавам лично, но видях какво е казал. Оказа се, че информацията е изкривена и целта е да се покажат някакви несъществуващи връзки. Той никога не е бил в управлението, а е бил свързан с продажби и е създавал офис там, но това е приключило през 2021 година. Нито има финансиране, нито връзка с тези хора. Всеки един, който беше споменат, всъщност има право да си търси правата и както разбрахме, г-н Ананиев каза, че ще ги постави в съда. Всичко това е кална кампания", категоричен е акад. Николай Денков.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2937 |09.01.2023 Проф. Денков: ПП нямат червени линии по отношение на обсъжданите политики, които са полезни за страната . 13| 3474 |08.01.2023 Николай Денков: ГЕРБ-СДС да променят отношението си към корупцията и ще разговаряме с тях . 11| 5968 |05.01.2023 Димо Гяуров: МВР се нуждае от радикална промяна, вън пенсионерите от МВР . 3| 2988 |04.01.2023 Николай Денков: Най-важното, което можем да свършим през тази сесия, е да изберем редовно правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads