Реклама / Ads
41| 7180 |13.11.2013 НОВИНИ

Т. Дончева: За БСП няма изход, те ще крушират челно

.
Татяна Дончева
Депутатите са тъпи и страхливи, но не са опълченците на Шипка. Има нови морални алтернативи, според които политиката вече не може да бъде само интереси и пари. Страните ще се ожесточават, докато тези в НС не вдянат, че новите генерации искат влизане на нови политически формации и изчистване на много зависимите. За БСП няма изход, те ще крушират челно, прогнозира Дончева.
 

Има пълно неразбиране от страна на парламентарно представените партии, че става дума за истинска смяна на системата, която хората искат. Дори тези, които не са на протеста, заяви по НТВ Татяна Дончева. Дълги години беше господстващо мнението, че политиката са само пари и интереси, но сега младите искат и морал. Това виждам аз. Събитията са започнали даже преди февруари, дори може би в търсенето на Б. Борисов като алтернатива.

Хората осъзнаха, че преходът провали бъдещето им, че бившата върхушка на някога управляващата партия станаха владелците на всичко. Младите искат нещата да са начисто и наново, добави Дончева. Достатъчно мощните партии се постараха да ограничат участието на нови образувания и си въобразиха, че ако 40% от хората участват в изборите, те ще им осигурят нова дълговечност от 4 години. Аз уважавам по различен начин Манолова и Жаблянов, Манолова поне е работлива и куражлийка, докато другият е един чист апаратчик от 50-те години, охарактеризира Дончева.

Те са тъпи да не виждат хоризонта, и второ страхливи, а и не са опълченците на Шипка, каза тя за депутатите в НС. Те нямат ориентаия, защото са ограничена група хора в ограничено пространство, продължи Дончева и посочи, че има нови морални алтернативи, според които политиката вече не може да бъде само интереси и пари.

Темата Бисеров е част от протестите и показва невъзможност да бъде управлявана ситуацията, продължи Дончева. Искам да видя, че това е сметка на Хр. Бисеров, трябва да знаем какъв бизнес има доведеният му син, да се разбере как така му текат странни пари по сметките.  Това, което тръгва в началото, не сочи желание за разследване на случая, познавам Бисеров, той е предвидлив и не би направил грешка, каза Дончева. Той не е никаква жертва, Бисеров вероятно го разчистват сегашните управляващи от сектора за сигурност. Май отвън идва непрекъснато информация, защото всички служби си обменят информация за трансфери. Източникът на информацията бил Осман Октай, когото чистаческите кръгове пускат обикновено за отвличане на внимание.

Гледайте оплютия филм "Четвърта власт", той е като наръчник за схеми; затова срещу него тече кампания, посъветва Дончева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5024 |12.11.2013 Няма категорично решение за прекратяване на окупацията на Ректората . 17| 4978 |12.11.2013 „Атака” няма да подкрепи бюджета на „колониалното робство” . 71| 5593 |12.11.2013 Манолова: Няма бити студенти . 66| 5064 |11.11.2013 Красимир Велчев: Няма да се регистрираме в парламента утре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads