Реклама / Ads
0| 3131 |01.03.2023 НОВИНИ

Един ден не стига, с Технополис през март всеки ден е Ден на жената

.
Интригуващи истории от значими жени и специални оферти очакват клиентите на веригата.
 

Месец март дава началото на вдъхновяващия проект на Технополис “ОТ ЖЕНА КЪМ ЖЕНА”, с който българската верига хипермаркети за техника иска да покаже част от лицата, благодарение на които расте и се развива вече повече от 20 години. Нежната сила, която стои зад многообразните работни процеси в магазинната мрежа и централния офис на компанията.

 

“ОТ ЖЕНА КЪМ ЖЕНА” е инициатива, която изтъква многоликата женска същност и изразява признателност към уменията, качествата и ангажираността, които дамите проявяват всеки един ден в работата и общуването си с колеги и клиенти. За да го постигне, Технополис зададе 5 лични въпроса на 75 изключителни жени, а отговорите са интригуващи, мотивиращи и много искрени, разкриващи житейски предизвикателства и научените през годините уроци, които всяка една жена е преживяла.

 

Припознали идеята на проекта, участие в него вземат и много популярни лица, които познаваме от българската театрална и музикална сцена.

 

Специален комплимент и изненада е участието на примата на българската поп музика Лили Иванова, която изпраща своите искрени пожелания към всички дами.

 

“ОТ ЖЕНА КЪМ ЖЕНА” ще ни позволи да разберем какво мотивира Деси Тенекеджиева, на кого се възхищава Стефка Янорова, какво би посъветвала младото си “Аз” Антоанета Добрева – Нети, какъв съвет би дала Лара Златарева на останалите жени и какво е успехът за младата и талантлива Мари Константин.

 

От 1 до 31 март 2023 г., всяка седмица нови отговори и участници в кампанията могат да бъдат открити в каналите в социалните мрежи на компанията.

 

Месецът на жената е подкрепен и със специална селекция оферти за дамите, достъпна в онлайн и физическите магазините на Технополис от 2 до 8 март 2023 г. Продукти за красота и грижа, уреди за дома и мобилни аксесоари очакват потребителите, които искат да подарят на себе си или специална за тях жена моменти на щастие.

 

Като компания, която вярва в подкрепата и сътрудничество, в добрите резултати, постигнати благодарение на правилните умения и лично отношение, Технополис ще продължава да обогатява инициативите и проектите, в центъра на които са хората от екипа на веригата.

 


.

 

За компанията:

Технополис е верига специализирани хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време с над 20 години опит на българския пазар. 

 

Лидер, с повече от 45% пазарен дял, Технополис управлява 34 хипермаркета в 25 големи града и онлайн магазин.

 

Компанията е част от Видеолукс Холдинг, който през 2014 г. закупи активите и успешно управлява водещата веригата за дома и градината - Практикер с 14 хипермаркета в страната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3127 |01.03.2023 Финландия решава за присъединяването си към НАТО . 0| 3107 |27.02.2023 Нова страница: Какво се разбраха ЕС и Обединеното кралство за Северна Ирландия? . 2| 3589 |27.02.2023 Европейската прокуратура уличи в злоупотреби още един евродепутат . 2| 2907 |26.02.2023 Инцидентът с мигрантите на АМ ”Тракия”: 30 ранени и един загинал /обновена/
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads