Реклама / Ads
0| 2604 |26.04.2023 НОВИНИ

ЕЛЕКТРОХОЛД представи приоритетите на дейността си в област Плевен

.
Иван Петков, областен управител на Област Плевен, и Карел Карел, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.
Над 3.8 млн. лв. ще бъдат инвестирани в изграждане на нови съоръжения, дигитализация и реконструкция на електроразпределителната мрежа в региона.
 

Електрохолд планира над 3.8 млн. лева инвестиции в изграждане на нови съоръжения, дигитализация и реконструкция на електроразпределителната мрежа в област Плевен до края на 2023 г. Ръководството на компанията представи приоритетите на дейността на електроразпределителното дружество ЕРМ Запад и търговските дружества Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд на работна среща в Плевен с областния управител, кметове на общини и техни представители от областта.


За изграждане на нови съоръжения и за присъединяване на нови клиенти през миналата година бяха вложени 1.86 млн. лева, а тази година дружеството инвестира над 2.8 млн. лева. За подобряване качеството на електрозахранване в момента се изпълнява проект за рехабилитация на кабелни линии в Плевен, Кнежа и Червен бряг на стойност 350 000 лева. Над 300 000 лева са предвидени за реконструкция на мрежа ниско напрежение в общините Плевен, Червен бряг, Долна Митрополия и Гулянци. За изнасяне на електромерни табла на границата на собственост в областта са предвидени 370 000 лева.


По време на разговорите бяха обсъдени и промените в Общите условия за продажба на електроенергия на битови клиенти от Електрохолд Продажби, както и възможностите за подобряване обслужването на клиентите.
„Целта ни е да поддържаме работещ диалог и сътрудничество с общините, от което да спечелят клиентите и местният бизнес“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.
Електрохолд провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с кметовете на общини и областните управители на територията, която обслужва.


Електрохолд България
Корпоративни комуникации и маркетинг
е-mail: communications@electrohold.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3015 |12.04.2023 Министър Пулев представи предимствата на Индустриална зона “Доброславци“ . 2| 2816 |12.04.2023 Лена Бориславова подаде оставка като народен представител . 0| 2972 |04.04.2023 Министри, евродепутати, представители на бизнеса и неправителствения сектор се събират на конференция „Работа за младите, младите на работа“ . 0| 2915 |03.04.2023 Електрохолд даде стипендии на ученици в конкурса „Енергия за бъдещето“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads