Реклама / Ads
15| 4295 |06.03.2016 НОВИНИ

Ерменков: Опозицията е “първата лястовица” за управлението

.
Таско Ерменков
„В БСП има много млади хора, които имат желание партията да продължи да съществува и да се бори за мнозинството от българските граждани. Във вас е бъдещето и ще трябва да поемете щафетата – да носите високо червеното знаме”. Това заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Таско Ерменков по време на Регионалната младежка среща на Младежкото обединение в БСП в Сливен.
 

Той бе категоричен, че каузата е да запазим страната си. По думите му именно младите са тези, които ще строят България и само от тях зависи каква ще бъде тя след години. „Когато БСП не държи здраво позициите си и България запада. Младите социалисти трябва да не забравят това”, категоричен бе той. Ерменков заяви, че младите трябва да бъдат критични и да държат на своите позиции. Разлика между ляво и дясно има, както и дълбоко класово различие, сподели той. „Трябва да сте безкомпромисни към нарушаването на основни човешки права – безплатно образование, което не означава равни средства за частни и общински училища, а всеки да има еднакъв достъп до него. Същото важи и за здравеопазването”, заяви депутатът от левицата.

 

Таско Ерменков подчерта, че е важно БСП да продължи да бъда близо до хората и до тяхното ежедневие. Според проблемите и нуждите на хората трябва да се създава дневният ред на обществото, а не да се върви след събитията. „Опозицията е „първата лястовица“, предвестникът за управлението”, заяви той. Социалистът подчерта, че опозицията не трябва да казва на хората това, което искат да чуят, а истината и какво реално може да се направи за решаването на техните проблеми. Ерменков заяви, че независимо дали в опозиция или в управление, левицата се бори с наличните й средства за тези, които са й гласували доверие. Хората трябва да върнат доверието си в БСП и да разберат, че само тя е надеждата за едно по-добро управление.

 

„Вие сте лявото, от което България има нужда”, заключи Ерменков към десетките млади социалисти в Сливен. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5130 |01.03.2016 Ерменков: В България има изкривен пазар на горива . 8| 4768 |25.02.2016 Ерменков: Кабинетът „Борисов 2” руши върховенството на закона . 11| 4734 |21.02.2016 Таско Ерменков: Не можем да чакаме здравеопазването да се съсипе . 22| 5394 |21.02.2016 Кадиев: Изборът на Цветанов е предателство на опозицията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads