Реклама / Ads
9| 3302 |21.02.2023 НОВИНИ

Евгений Кънев: Измамата като част от българските ценности?

.
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук икономистът Евгений Кънев определи, че решението на ЦИК не е изненада, предвид заобикалящата ни действителност. Кънев посочва, че то е ”напълно в духа на превзетата от лъжата и измамата държава. И сега гологлавият борец за правда от диванчето ще пропусне да обясни в патетичните си фейсбук постове защо неговите двама представители в ЦИК гласуваха с триглавата ламя, която щеше да изчегъртва. Дали пък не чака хартиен бонус, за да мине бариерата?”
 

Икономистът Евгений Кънев определя, че ако човек внимателно анализира действителността, в която живеем, ясно ще види измамата, която се разгръща почти във всеки сектор на властта.

 

Ето пълния текст на публикацията на Евгений Кънев:

 

Решението на ЦИК едва ли е изненада - то е напълно в духа на превзетата от лъжата и измамата държава. И сега гологлавият борец за правда от диванчето ще пропусне да обясни в патетичните си ФБ постове защо неговите двама представители в ЦИК гласуваха с триглавата ламя, която щеше да изчегъртва. Дали пък не чака хартиен бонус да мине бариерата?


Ако човек анализира нашата публичност - то ще види измамата почти във всяко дело на нашите власти. Същият ден съдът узакони избраниците на съдебната власт в новия Висш съдебен съвет, въпреки доказаното гласуване десетки пъти от един и същи IP адрес.


Какво да кажем за измамниците в парламента, които обикалят ТВ студията да лъжат, че не те са блокирали важни решения за държавата като съдебната реформа, Шенген и Еврозоната?


А възрожденците, дето готвят референдум с диплянки с манипулативни лъжи за лева? Чийто лидер си купи къща с партийни пари, държи влогове в евро, а съпругата му - о, ужас - е получила соросоидни пари от западна фондация и го направи предател? Самият президент, дето едно приказва в чужбина, а друго у нас? Който се бори за мир чрез капитулация на Украйна?


Спомняте ли си колко години медиите натрапваха образа на Ахмед Доган като голям политик, защото бил се задържал толкова дълго в политиката? Защото бил хитър и ловък? Но нищо не казват, че го пазят денонощно и че електоратът му гласува под строй. Камо ли за порциите.


А ББ, който с противоположни твърдения почти всеки ден - в рамките на самия ден - оцеля толкова дълго време почти без санкция от избирателите? Това е медийния образ на успешния политик - който трябва да се облегне на ХитърПетърския народен архетип за измамника, представен позитивно като умник, като хитрец.
И пак опираме до ценностите. Българщина ли е измамата?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6373 |20.02.2023 Евгений Кънев: Патент на задкулисието - който и да говори по медиите - винаги виновни са ПП и ДБ . 6| 4063 |17.02.2023 Икономистът Евгений Кънев: С редовен кабинет влизаме в еврозоната догодина, ако нямаме - чакаме . 13| 5353 |11.02.2023 Евгений Кънев: България е хъб за пране на източни мръсни пари . 3| 3563 |09.02.2023 Евгений Кънев: Акцията на прокуратурата в медиите цели отвличане на гласове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads