Реклама / Ads
0| 2234 |17.11.2023 НОВИНИ

Евроинс България с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн продажби и обслужване на клиенти

.
Сайтът е част от стратегията на дружеството за дигитализиране на процесите по администриране и онлайн продажба на застрахователни продукти.
 

От днес ЗД Евроинс АД (Евроинс България), една от водещите застрахователни компании в България и част част от застрахователната група на Еврохолд - Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), е с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн обслужване и продажба на застрахователни продукти. 

 

Новият уебсайт е с модерна визия, много нови функционалности и е съобразен с корпоративната идентичност на компанията. Той е с модерен и адаптивен дизайн, лесен за употреба на всякакви устройства, от настолни компютри и лаптопи до таблети и смартфони. 

 

MyEuroins и MyHealth са двата нови клиентски портала, в които клиентите имат възможност сами да управляват своите застраховки. В MyEuroins настоящите клиенти на компанията могат бързо и лесно да сключат застраховка, платят вноска онлайн, следят статус на предявена претенция и др. Клиентите могат да следят историята на всички сключени от тях застраховки за последните три години.

 

Клиентският портал MyEuroins стартира с продажба на застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите. Съвсем скоро предстои онлайн продажбата на туристически застраховки „Туризъм в България“, „Помощ при пътуване“ и „Отмяна на пътуване“, а в началото на следващата година и онлайн продажбата на три нови продукта от портфолиото на компанията, заедно с пълно администриране на процеса по завеждане на щети. MyEuroins е предназначен за използване както от физически, така и от юридически лица. Клиенти с повече една фирма имат възможност да управляват всичките си застрахователни полици от един клиентски профил.

 

Здравният портал MyHealth е предназначен за потребителите на Медицинска застраховка в Евроинс. В MyHealth клиентите могат да проследят историята на проведените им профилактични прегледи, както и да изпращат искане за възстановяване на разходи за платени от тях прегледи и изследвания, да получават решения по заведена претенция и др. Цялата комуникация и обслужване между клиент и Евроинс се извършва в портала, което улеснява и ускорява процеса за изплащане на обезщетения.

 

Новите клиентски портали MyEuroins и MyHealth са част от цялостната стратегия на компанията за дигитализация на предлаганите продукти и услуги. 

 


 


.


ЗД Евроинс АД (Eвроинс България)

 

Застрахователно дружество Евроинс АД е най-голямата компания в сектора в България по данни на Комисията за финансов надзор. Компанията развива дейност още в Гърция (чрез клон), Полша, Нидерландия, Испания, Италия и Германия, като предлага пълна гама от застрахователни продукти и е лидер в туристическите полици на българския пазар. Евроинс България е част от Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от големите застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа (ЦЮИЕ). ЕИГ е собственост на Еврохолд България, водеща енергийна и финансова група в ЦЮИЕ. Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) е миноритарен акционер в ЕИГ с около 10% от капитала.

www.euroins.bg

 

Eврохолд България АД

 

Еврохолд България АД е водеща енергийна и финансова група с дейност в региона на Централна, Източна и Югоизточна Европа. Акциите й се търгуват на фондовите борси в София и Варшава. Еврохолд е собственик на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от големите застрахователни групи в региона. ЕИГ предоставя пълен спектър от застрахователни услуги, оперира в 10 държави, обслужва над 2 млн. клиенти и има повече от 2000 служители. Еврохолд е собственик и на Електрохолд, водеща енергийна група в България, притежаваща най-големия дистрибутор, доставчик и търговец на електроенергия в страната. Електрохолд има над 3000 служители и обслужва близо 3 млн. потребители. 

www.eurohold.bg; www.eig.bg; www.electrohold.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8817 |17.11.2023 Защо винаги, ама винаги, са виновни протестиращите и никога БФС, политиците и МВР? Как се намразват любимци . 13| 4935 |17.11.2023 Премиерът Денков уволни зам.-министър на МВР. Разкри смущаваща информация какво е правил министърът по време на протеста . 19| 8568 |17.11.2023 Аламанов: Притеснителни прилики между протеста вчера и 2020 г. Помните ли кой ръководеше побоя пред МС тогава? . 3| 12521 |17.11.2023 "Този невероятен Боби Михайлов": Какво се случи снощи?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads