Реклама / Ads
0| 3416 |31.03.2022 НОВИНИ

Фаворитите на Betway за спечелване на Мондиал 2022

.
Предстоящото Световно първенство по футбол в Катар ще бъде наистина уникално, тъй като за първи път планетарният шампионат ще се проведе през зимата. Причина за това са твърде високите летни температури в арабската държава, които не позволяват да се играе по обичайното за това време.
 

За хазартните оператори обаче това няма никакво значение - те ще работят по начина, по който винаги са го правили. Някои от тях дори вече обявиха коефициентите си за крайни победители в турнира. Един от тях е Betway - компанията, наскоро получила лиценз да оперира у нас. Повече за нея вижте в пълната информация за betway от Betindex.

 

Бразилия - на път към шестата?
 

Добра или лоша, Бразилия винаги е сред фаворитите за спечелване на Световното първенство. В случая Бетуей явно я определят и за фаворит №1, тъй като “кариоките” са с едни гърди пред останалите с коефициент 6,50 за титлата. Това ще бъде може би последното Световно първенство на суперзвездата Неймар, но в селекцията на треньора Тите блестят имената на страхотни таланти като Винисиус, Родриго, Габриел Мартинели и Антони. Безценен е и опитът на футболисти като Каземиро, Тиаго Силва, Маркиньос и Дани Алвеш.

 

Франция - в борба за защита на трофея
 

Действащият световен шампион ще опита да защити трофея, който завоюва преди четири години в Русия. Селекционерът Дидие Дешан все още разчита на ядро от футболисти, спечелили титлата по руските терени. Сред тях са звезди като Килиан Мбапе, Антоан Гризман, Пол Погба, Н’Голо Канте и Рафаел Варан. Сега обаче френският тим е подкрепен от “свежа кръв” в лицето на Орелиан Чуамени, Кристофър Нкунку и Жулс Кунде. Франция се провали на последното Европейско първенство, но не я подценявайте в Катар. Коефициентът ѝ в Betway е 7,50.

 

Англия - дойде ли моментът за мечтан триумф?
 

Не е никак лесно да си фен на Англия, защото “трите лъва” продължават да чакат първи международен трофей от 1966 година насам, когато станаха световни шампиони. Албионците бяха много близо през миналата година, когато достигнаха финала на Европейското първенство, но загубиха с дузпи от Италия. Това обаче бе знак, че отборът на Гарет Саутгейт върви в правилната посока. Сегашното поколение на Англия е наистина добро, но нека видим дали могат да стигнат до края. Коефициентът им за световна титла е 8,00.

 

Завръщането на Испания
 
Испания диктуваше футболната мода между 2008 и 2012 година, преди да настъпи период на сериозно затишие. Под ръководството на Луис Енрике обаче “Ла Роха” отново поглежда към върховете. Тимът се представи много силно на Евро 2020 и достигна 1/2-финалите, но рулетката на дузпите не позволи на испанците да спорят за трофея. Подобрението в испанския тим обаче бе видно - днес “Ла Роха” разполага с отлични млади таланти, които ще стават все по-добри в бъдеще. Енрике обаче не е сред специалистите, които обичат да чакат - той ще иска шампионския трофей още в Катар. Коефициентът на Испания според betway е 8,50.

 

Германия - ново начало
 

Националният тим на Германия потегля към Катар с изцяло ново лице. Дългогодишният селекционер на Маншафта Йоахим Льов напусна поста и бе заменен от спечелилия всичко с Байерн Мюнхен Ханзи Флик. Това следва да влее нов ентусиазъм в един тим, който отчаяно се нуждаеше от ново начало и глътка свежест. Остава да видим дали Флик е точният човек за целта. Едно е сигурно - той вече се доказа начело на Байерн. Betway дава на Германия коефициент от 10,00.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6007 |24.03.2022 Как се използва betway cash out за спортни залози? . 0| 3838 |23.03.2022 Как да стартираме виртуалните спортове на betway? . 0| 6819 |23.03.2022 Как да се възползваме от завишените коефициенти в betway? . 0| 7912 |22.03.2022 Betenemy: Една регистрация в betway дава достъп през всички устройства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads