Реклама / Ads

0| 2330 |08.12.2021 НОВИНИ

До финала на кампанията „КОЛЕДА С Е-ФАКТУРА“ остават само няколко дни

.
До 12 декември 2021 г. всеки битов клиент, който се регистрира за е-фактура, може да спечели голямата награда – електрическа тротинетка.

На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро „Коледа с е-фактура“. От старта й на 1 ноември до момента над 6 000 клиенти на дружеството направиха своята безплатна регистрация за електронна фактура и така броят на клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, достигна 476 000.

 

Всеки понеделник от началото на ноември ЧЕЗ Електро подаряваше на един от участниците в кампанията стойността на последно платената от него фактура за електроенергия. Петима късметлии от Видин, Перник и София вече получиха като награда за избора си безплатна сметка за ток.

 

Всички битови клиенти, заявили електронна фактура през периода на кампанията, имат шанс да спечелят голямата награда – електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 г., а печелившият ще бъде обявен в социалните мрежи, както и на официалния сайт www.cez.bg.

 

Правилата на „Коледа с е-фактура“ са публикувани на корпоративния сайт cez.bg.
Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

 

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечелят и природата, и обществото!

 

За повече информация относно „Коледа с е-фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: info@cezelectro.bg, във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 7| 5242 |06.12.2021 Мика Зайкова: Служебното правителство си позволи някои волности на финала . 2| 2388 |22.11.2021 Социолог: Радев стартира кампанията с обиколка преднина . 20| 7195 |18.11.2021 На финала: Генералът каза на Ректора, че не е от плашливите . 2| 2513 |14.11.2021 Страхил Делийски: Кампанията на ГЕРБ беше агресивна и арогантна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ