Реклама / Ads
49| 8331 |03.04.2011 НОВИНИ

Ж. Ганчев: 100 политици в затвора!

.
Жорж Ганчев
Какво направи момчето от Перник за два мандата? Кой водач ще предложи промяна? С тази корумпирана политическа класа нищо не може да се направи. Не можаха да ме унищожат, на 71 години съм и ги живея блажено.
 

Нямам причина и няма смисъл за мене да влизам в политиката, каза Жорж Ганчев в студиото на предаването На 4 очи по Нова тв, но добави, че ако има общонароден комитет, който да го издигне, ще приеме. Комитетът трябва да е общонароден, да е тръгнал отдолу, категоричен беше той.

Аз съм ренесансов, различен човек, още преди много години спечелих 18 процента. През 1992 г. Луканов раздаваше парите, имаше списък със 100 имена, чуждестранните фирми не върнаха парите на България. Това е ограбване на нашия буден, великолепен народ, каза той.

Кой водач ще предложи промяна, кой има достойнството за това? – попита гостът. Аз просто казвам „НЕ”, не искам да се занимавам с политика. Правя филм за спасяването на българските евреи, светът трябва да разбере какъв прекрасен народ е българският.

Когато искахме да свалим момчето Петър Стоянов, аз се явих на дебат и го свалихме. Но какво направи момчето от Перник за два мандата? – риторично запита Жорж. Сега същият Първанов иска да разцепи собствената си партия с някакво АБВ, а откъде накаде ще бъдат в политиката Иван Костов, Асен Агов!

Ганчев заяви, че никога не е играл за други политици и никога няма да го направи. Според него и сега му пречат да направи филма си за спасяването на българските евреи. В момента сме в национална депресия, обобщи той и добави, че има загуба на българщина.

С тази корумпирана политическа класа нищо не може да се направи, прогнозира Ганчев.

В БСП, СДС, ДПС да дойдат млади хора – аз съм за тях. На България са нужни експерти, специалисти, които да управляват, категорично заяви гостът.

Трябва да си вътрешно чист, да правиш добро, така ще възприемаш света ведро, препоръча Ганчев. Предателството е най-страшното нещо, имам много врагове, но не посмяха да стигнат докрай. Не можаха да ме унищожат, на 71 години съм и ги живея блажено. Когато страдам свиря, пея, чета, каза гостът.

АЕЦ Белене трябва да я забравим за момента, смята Ганчев.

Националната депресия е бич Божи, майките карат децата си да ходят в чужбина. Не можеш да подкрепяш Турция за членството й в ЕС, а земята на Ботев и Левски да стане карашик, българите няма да оцелеят. Бойко говори агресивно, от него не можеш да вземеш думата. Борисов има добър инстинкт за някои неща, но алтернативата ще дойде с правителство на експерти, завърши Ганчев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 133| 10682 |01.04.2011 Ексдипломат за България: Мутри работят като политици! . 23| 6718 |19.03.2011 Уикилийкс: БГ мафията инжектирала финансово политици . 66| 7178 |13.03.2011 Медиана: Спад на рейтинга на всички политици; Цветанов губи 17% . 12| 5743 |03.03.2011 Със скенери проверяваха граждани заради политици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads