Реклама / Ads
32| 5404 |17.01.2014 НОВИНИ

ГЕРБ напусна пленарната зала след скандал

.
Във времето на опозицията, когато тя задава въпроси за управлението, времето е скъсявано, не можем да гласуваме законопроекти, които ние сме предложили. Знаем, че за пореден път ще изслушаме как правителството ще се похвали, сякаш ние не познаваме ситуацията в страната. Това е най-мразеното българско правителство, което е капсулирано зад полицейските кордони, заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цецка Цачева от парламентарната трибуна на Народното събрание.
 

Днес полицаи ме питаха: "Защо сме тук, г-жо Цачева?". Къде са силите на реда, когато български граждани са подложени на посегателства, допълни тя. Нямах възможност да се запозная с отчета, който ни беше даден 15 минути преди започване на заседанието. Начина за облъчване на българското общество от правителството всички го знаем, но изход не се вижда. Хората са на улицата. Бизнесът е объркан, чуждите инвеститори бягат от България. За да отклонят вниманието ни заливат информационни потоци с компромати. Цели се отклоняване от неудобните теми, но
проблемите на обществото не са проблемите на "Позитано 20", изказа притеснение Цачева. За каква култура на общуване между институциите говорят управляващите, след като всекидневно се погазва парламентаризма. Отговорността, която вие ще поемете ще е ясна и тогава няма да се криете зад Ще дойде време, когато вашите избиратели ще ви питат кой и как управлява страната, смятат от ГЕРБ. В момента тече време на реставрация на най-осъдените практики от времето на тоталитарното управление. Няма как 2-та, 3-та и 4-та партия по резултати да управляват със самочувствие на спечелили. Това управление много скоро ще отиде в историята, обяви Цачева. Облъчвате ни със социални мерки, истината е друга. Всеки един от вас знае истината и е дълбоко притеснен от случващото се в страната. Българите бягат от България.

Това правителство на тайните договорки остава средство за разчистване на политически сметки между партийните ви противоречия. Аз нямам нищо против, докато се самоунищожите. Направете поне нещо добро за българските граждани. няма нищо полезно от това, което правите, няма нищо изпълнено от обещанията ви, поясни Цецка Цачева. Аз ви призовавам да не губите времето на България, хората не могат да ви търпят. Проявете достойнство и си подайте оставката, г-н Орешарски - подайте си оставката, завърши Цачева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 5465 |16.01.2014 Бойко Борисов: Между ГЕРБ и АБВ никога няма да има коалиция . 12| 4735 |16.01.2014 Напусналият ГЕРБ Танчев: Не исках да съм част от група, отдалечаваща се от ценности . 15| 5151 |15.01.2014 Местан: Законопроектът на ГЕРБ за образованието е непригоден, иначе щяха да го приемат . 3| 5941 |14.01.2014 Централа на "Атака" със счупено стъкло, опит и срещу ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads