Реклама / Ads
11| 7963 |28.09.2020 НОВИНИ

ГЕРБ стяга редиците, има и нова опорка

.
Активност от ГЕРБ по места, след отлива на кадри от управляващата партия. ГЕРБ стяга редиците на фона на над 80 дни на антиправителствени протести и поредица от скандали.
 

"Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията. Тук не говорим за повече от 300 души в цялата страна. Важно е в партията да работят само амбицирани хора, верни на нашата кауза. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех”, посочи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов в Банско.

 

Там се провежда партийна среща, на която присъстват и други разпознаваеми кадри от редиците на ГЕРБ, като евродепутатът Андрей Новаков, който освен това е и областен координатор на партията за Благоевград.

 

Победата на ГЕРБ на местните избори - новата опорка

 

Управляващите постигнаха успех на местните избори, които се проведоха извънредно в няколко точки на страната - частичните местни избори бяха спечелени от партията на управляващите в 9 населени места Този успех днес се превърна в поредната опорка на ГЕРБ.

 

"Нашите кандидати получиха доверието на хората, защото всички искат да живеят в по-добра среда и знаят, че само ГЕРБ има опита и капацитета да осъществи промяната в населените места”, посочи Паунов.

 

Борисов също не пропусна да направи коментар по темата. Той се качи на премиерския джип и отпраши за ловешко, където пред пенсионери изтъкна победата на местните избори, петдесетолевките, които ще продължат да валят по време на пандемията и категорично заяви, че не разбира “какъв е тоя зор за предсрочни избори”.

 

Припомняме още, че преди няколко дни председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която застана пред партийния актив в град Лом. Там тя направи коментар, предизвикал бурни реакции през последните дни, след като заяви с възмущение, че протестиращите “срещу лошия Бойко” не ходят пеша, а ползват метрото, построено от ГЕРБ.

 

Всички тези посещения се случват на фона на действителен сериозен отлив от партията - десетки кадри решиха да напуснат ГЕРБ, а голяма част от тях се припознаха в новосформираната партия на Цветан Цветанов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 6458 |27.09.2020 Бабикян: Усещането, че светът започва и свършва с ГЕРБ, е политически дебилно. Ще протестираме, докато не върнем свободата си . 38| 7417 |26.09.2020 Шефът на НС пред гербаджии: Служебно правителство означава хаос за България . 46| 7325 |26.09.2020 Христо Иванов опроверга, че ще прави коалиция с ГЕРБ . 62| 13139 |25.09.2020 Цветан Цветанов: ГЕРБ не пипаше по списък от ДПС горските в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads