Реклама / Ads
59| 11854 |30.04.2021 НОВИНИ

Хитлер се гръмна на 30.04.1945 и възкръсна в Банкя 76 г. по-късно

.
Фюрера чете любимата си медия...
Не казвам, че Борисов трябва да се гръмне, но примерът на Хитлер от 30 април 1945 година заслужава внимание. Човекът, причинил на човечеството неизброими злини, слага край на живота си във Фюрербункер в Берлин. Бум с пистолета от шкафчето, а Ева Браун лапва ампула с цианид. Милиони хора плачат от радост за края на нацизма.
 

Хитлер обичал да се хвали с построеното от него, с направеното за германския народ. В крайна сметка „грижите“ му костват над 7 милиона мъртви германци.

На 30 април 1945 г. спира да излиза и „Фьолкишер Беобахтер“ (Völkischer Beobachter) – медията-официоз на Националсоциалистическата германска работническа партия, любимият вестник на Хитлер.

 

Какво ни подсказват събития отпреди 76 години?

 

Например „построеното“ от управлението на Борисов и „грижите“ за народа.

През 1945 г. населението на Германия е било малко над 70 млн души. Жертвите на режима са около 10%. Трагедия, няма спор.

Съветският съюз губи във войната около 22 млн души, при население малко над 170 млн. - около 12%.

В България живеят около 6,9 млн души. По данни на дипломатическите ни мисии в чужбина живеят около 2,5 млн българи. Хора, това прави близо 30 на сто! Не са загинали, но в много отношения са загубени за страната ни. България е обезкървена, лишена от мозъци и работни ръце.

 

За 11 години управление на Борисов сме: първи по смъртност, бедност, лоши условия за живот, лошо здравеопазване, най-висока заболеваемост, неграмотност, най-кратка продължителност на живота, употреба на алкохол и дрога от учениците, по лоши пътища, жертви на катастрофи и пр. Щети като след ядрена война.

Хитлер се самоубива, а Борисов излъчва брифинги, съвещания и монолози от „зайчарника“ в Банкя. Не правя внушение, но да се замислим.

 

„Фьолкишер Беобахтер“, пропагандния инструмент спира, баста, край. Тук моделът #Кой, олицетворяван от Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров и обслужващите ги медии и прокуратура се срива, но се пръква формация, която ще брани завоеванията на същия този модел, дефиниран като мафиотски и корумпиран. Потвърждават го и специалният доклад за България на Държавния департамент на САЩ и на Европейският съвет преди дни. Онези от „Фьолкишер Беобахтер“ пуснали кепенците и се скрили от хорските очи, а тук вдигат олелия, че демокрацията е заплашена и бълват отрова в публичното пространство. Като видиш кои са, разбираш защо борисовият модел е оприличаван на кочина, но наглостта им наистина изумява. Банкянски Хитлер ли отгледахме?...

 

Какво става бе, хора?! Български нацизъм ли е това, по-жилав и по-упорит от хитлеровия? Несъгласните с политико-мафиотско-прокурорската диктатура в лагери ли ще ни затварят? Прокуратурата, МВР и службите отдавна ни мачкат, но явно не е достатъчно.

 

Добрата новина е, че цялата тази измет вече е в моргата, но още не вярва. Сбогом, негодници! Няма да липсвате дори на близките си.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 74| 18597 |23.04.2021 Сензация! Борисов - син на Хитлер. Доказателствата . 11| 7161 |07.04.2021 Д-р Михайлов за Борисов: Един възпроизведен, възкръснал на трона Ганьо . 11| 4177 |25.02.2021 Симов: Гръмна поредната политическа пиратка, идеята за „зелени коридори“ изпуши . 75| 28118 |15.12.2020 Екатерина Захариева кандидат за „Най-глупаво изказване“ с бисер за Тито и Хитлер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads