Реклама / Ads
47| 9047 |08.11.2021 НОВИНИ

Христо Иванов: Тезата на Борисов е „зад мен е потоп“

.
Христо Иванов
Ако някой има конкретни доказателства за намерения за фалшификация, трябва да ги предостави на конкретните органи. ГЕРБ още когато се приемаха измененията в ИК, Борисов направи програмна заявка-гласувайте всичко, за да стане хаос. Тезата е „зад мен е потоп“. Това каза по НТВ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.
 

Плашене, създаване на хаос. Тази седмица много хора ще взимат решения. Погледнете какво прави Борисов и ДПС – тези хора не са се отказали от идеята да върнат страната назад. Трябва да има ясен вот за промяна, защото иначе ще се чудим какво ще правим после. Има кръстоносен поход на ГЕРБ срещу изборната кампания.

 

Не е врече за експерименти. Тези, които се надяват като БСП, да застанат между два лагера, не е принципно поведение на партия, която разбира историческия момент. А не да видим кой ще ми даде повече. Чуваме през цялото време, че не може да се създаде правителство без БСП. Балансьор означава безпринципност. Ние казваме – с ГЕРБ и ДПС нито през задния, нито през предния вход. И без нас няма да стане.

 

БСП това ли имат намерение да правят? Нека да отговорят. В миналият парламент се установи атмосфера на разговор, който се използваше като компромат. Никога не съм си позволявал да вадя от разговори фрази и да извлека някакъв дивидент. Всички ли имат еднаква степен на решимост да се промени страната.

 

Първият инструмент на промяната е машинното гласуване. За да има промяна първото условие е хората да излязат масово да гласуват. Нямаме право да допускаме съмнение в доверието в машинния вот. Борисов говори невероятни тъпотии, че четирима души контролират машините. Не може да участваш в тези неща.

 

Ще бъде въпрос на крехки отношения. Тази седмица ми се иска да помолим хората да се фокусират върху факта искаме ли повече ГЕРБ и ДПС?!

 

Ако можем да направим парламентарна група с ПП, ние трябваше да се явим заедно на изборите. Нашите избиратели знаят кои сме и че ние сме последователни и твърди. Най-доброто на пазара е „Демократична България“. Има при нас лидери с доказана експертиза, които могат да са министър-председател. Има ги и в други партии. Не е време за колебания и експерименти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 4123 |06.11.2021 Проф. Христова: Намаляващият брой на заболелите се дължи най-вече на въвеждането на зеления сертификат . 18| 15707 |03.11.2021 Христо Иванов: Борисов говори тъпотии и нищо не разбира . 9| 5124 |27.10.2021 Проф. Ива Христова: Мисли се за “зелен сертификат” и за антитела . 13| 5602 |27.10.2021 Христо Иванов: В далаверата с Пловдивския панаир се преплитат биографиите на Гергов и Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads