Реклама / Ads
24| 13505 |11.08.2020 НОВИНИ

Христо Комарницки: Видях опасност Маджо да бъде свързан по някакъв начин с протеста

.
Христо Комарницки
С риск да досадя ще напиша и моята гледна точка за инцидента с Христо Иванов и Димитър Ламбовски.
 

Не мога да преценя кое ме подразни повече, когато видях видеото. Дали тарикатската реплика на Ламбовски: “И като станеш премиер, да не ме забравиш!”, която веднага предизвиква реакцията “ето, и тия от протеста са същите”, или двукратното споменаване на Маджо, което звучи неуместно на един протест срещу мутрите, и което създаде впечатлението, че Христо Иванов е в течение на някакви разговори с въпросното лице.
Като допълнение, кадърът остави усещане за нещо недоизказано и неясно. Напълно е вероятно да е съзнателна провокация.


Веднага се включи инстинктът ми на любител-репортер да задам въпроси и получа отговори, за които благодаря на г-н Иванов. Като се замисля, и сега бих постъпил по същия начин.


Някои ме посъветваха да съобразявам какво пиша, понеже много хора четат статусите ми. Мисля си, че хората ме четат, тъкмо защото не се съобразявам с никого какво пиша.


Ще си позволя един съвет към Хр. Иванов и екипа му - когато излъчвате лайф в интернет, мислете и действайте все едно сте на живо в ефира на голяма национална телевизия, уверявам ви, разликата не е голяма, дори мисля, че attention span-a на аудиторията е по-голям.


Дали съм се усъмнил, че Христо Иванов е свързан с Маджо? Не му ли вярвам?


Още в началото на 90-те съм се оперирал от сляпа вяра в политици. Доверявам им се единствено в тъмната стаичка по време на избори, евентуално. В конкретния случай видях опасност Маджо да бъде свързан по някакъв начин с протеста. Гражданските инициативи винаги са били притегателно място за силовите групировки...


Да, към момента Христо Иванов е единственият разпознаваем политик на разкаляния политически терен, който задава наболелите въпроси и предприема съответни действия.
Заслужава подкрепа и мисля, че ако иска да успее, трябва да е добре подготвен за много по-големи скандали, провокации, “инциденти” и всевъзможни въпроси, на които ще му се налага да отговаря в дните до изборите.


Бих му предложил например да хвърли светлина върху историята, с която Борисов описва “довеждането” му в политиката от Румяна Бъчварова. Това е любим похват на Борисов - да представя всичко и всеки в България като функция на едноличната му власт. Целта му е по този начин да държи хората в положение на уязвима зависимост.

 

С това мисля, че изчерпах темата.

 

Реакциите на Пеевските “медии” няма да коментирам.

 

Facebook, Христо Комарницки

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 11713 |08.08.2020 Христо Иванов: Няма да Ви се получи да ми лепнете Вашето петно на СИК . 40| 7351 |10.08.2020 Христо Иванов: Имаме рецептурата да се справим с модела ”Пеевски” . 31| 7351 |10.08.2020 Прокуратурата заклейми Христо Иванов - поругавал независимостта и престижа й . 44| 19051 |09.08.2020 Велизар Енчев: Спешно направете Антоанета Христова министър!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads