Реклама / Ads
0| 3791 |07.06.2022 НОВИНИ

Христо Петров: Любимото ми – „Ти това можеш да го правиш и без да си депутат“. А ти правиш ли го?

.
Христо Петров Източник: БГНЕС
Народният представител от „Продължаваме Промяната“ Христо Петров - Хазарта написа дневен коментар в профила си във Фейсбук. Поводът - вълна от критики след като вчера той публикува доклад за свършеното през шестте месеца, откогато е депутат.
 

„Ама ти не за това си там!“

 

Добре. Ще спра да карам хиляди километри из България в неработните за парламента дни и да ходя при тези деца. Ще спра да прекарвам часове наред с тях, за да ги убеждавам да учат и да спортуват. Ще спра да им търся учители и курсове. Ще спра да им казвам какво са наркотиците и как да се предпазят от тях, преди да са съсипали живота им. Ще спра да се запознавам лично с всяко от тях и да си говорим човешки за проблемите им. Ще спра да ги мотивирам и да инвестирам в образованието им.

 

 

Вместо това ще започна да взимам думата по десет пъти на ден - уж за процедура към председателя, а всъщност - за да обиждам опонентите си. Ще внасям питания, на които знам отговора, за да губя времето на целия парламент и после ще казвам: вие нищо не правите. Ще привиквам министри на изслушване, но няма да ги слушам, а ще блъскам по масите, ще ритам седалките и ще грухтя от място, та никой да не чуе какво казват. Ще входирам законопроекти, които знам, че няма да бъдат приети, но това ще ми дава часове време на трибуната, за да плямпам отровни лъжи и да се правя на спасител на страната ми.

 

"Ама ти не пишеш закони!”

 

Добре. Освен утре да помоля юристите, икономистите и всички други образовани колеги от нашата група да спрат да пишат закони и да оставят това на мен. Аз също пиша. Вярно - песни, ама все е писане. Ще помоля и някой от математиците да ми обясни как се правят реформи и се приемат най-важните закони със 67 от общо 240 депутата.

 

И за финал - любимото ми.

 

“Ти това можеш да го правиш и без да си депутат!”

 

А ти правиш ли го?“, пита Хазарта.

 

От вчерашната му публикация стана ясно, че народният представител от „Продължаваме Промяната“ помага на деца от домове като им осигурява курсове, почивки и подкрепа със собствени средства.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3011 |07.06.2022 Иво Христов в ЕП: В ход е стратегия за разрушаването на ЕС в сегашния му вид . 0| 3556 |04.06.2022 Христо Иванов: След 12 години доминация на ГЕРБ ремонтът на политическата кухня е труден . 0| 3344 |01.06.2022 Христо Иванов: Грешка беше изявлението на Калина Константинова . 0| 3156 |01.06.2022 Със сирени почитаме паметта на Христо Ботев на 2 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads