Реклама / Ads
10| 13331 |23.04.2019 НОВИНИ

Янев проговори за необяснимото богатството на Манолев, той пък го „удари“ по ориентацията му

.
Яне Янев
Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че бившият зам.-министър Александър Манолев е много по-богат от арабски шейх. Той пък реши да го уязви като заяви че не е ясна ориентацията му. Скандалът се разрази по БТВ. Манолев все пак каза, че в момента никой не може да отиде в къщата му за гости в Сандански, построена с европари. А когато той ходел там, си плащал.
 

Първо бе дадена думата на Яне Янев: В България трудно се говори истината. Реших, че в един момент е по-добре да се оттегля, за да бъда страничен наблюдател. Така човек по-добре вижда какво се случва в страната.

 

Сещате се, че преди 9 г. лично аз извадих историята с 6-те апартамента на Цветан Цветанов. Тогава се надигна вой срещу мен, а не срещу Цветанов. Така бе организиран процеса от НАП, че всичко да се затули. Аз показах на обществото как да се вадят информациите от публичните регистри. В момента работя в Сандански.  За там знам повече детайли. За висшите етажи на властта можем да си говорим друг път.

 

На бял свят извадихме неоспорими доказателства, от които се видя, че Цветанов не е имал доходи, за да притежава тези апартаменти. Шефът на НАП започна да имитира дейност.  И същият този шеф бе направен депутат от ГЕРБ по предложение на Цветанов. Той се оказа и сътрудник на ДАНС. Висшите етажи на властта мога да го коментирам, ако имаме 2-3 часа телевизионно време. Професионално, а не аматьорски като КПКОНПИ. Видял съм в Израел как се работи. Там се използват  технологиите,  които не позволяват човешка намеса, когато става дума за разследване на  корупция по висшите етажи на властта. Там техниката прави извод. Няма човешка намеса.

 

Кунева бе против мен и моите виждания. Тя направи скопен закон. Този закон с малко цецовизация е в този вид.  Александър Манолев беше феодализирал моя град Сандански. Тази къща на Манолев и хотела на кмета Котев са в парка на Сандански. В белите дробове на града. Как си е позволил тази вандалщина е друг въпрос.

 

Целият град минава нагоре, оттам е пътя за курортната зона на града. Всеки Божи ден Манолев живее в тази къща. Винаги е живял там. Знаем, че само и единствено Манолев живее там. Привиква там политици на разни сбирки. Всичко е построено както бе построен водопровода. Подставено лице на Манолев- една девойка е станало собственик на фирма. Тя е придобила имот, когато е била непълнолетна. Незаконно е прокаран водопровод. С него е захранен хотела на кмета и къщата на Манолев. Той се опита да феодализира целия град. Той изпълняваше и длъжността кмет на Сандански.

 

Водеше Котев на всяко събитие. Кой ходи-ще ви отговоря персонално. Ходи котилото на кмета Котев-вуйната на Кмета е назначена за шеф на местни данъци . Вуйчото на Котев е шеф на общински пазари. Съпругата на шефа на полицията е назначена за главен счетоводител на общински пазари. Брата на шефа на полицията е шеф на инспектората и плътно до Котев. Чичото на Котев е назначен от него в пречиствателната станция. Тези хора биха могли да имат достъп до къщата на Манолев.

 

В разговора по телефона се включи  Манолев:

Няма по-красноречив начин да стане ясно кой стои зад атаката срещу мен. Партията на този човек е напълно забравена. Този човек не е виждал национален ефир. Цялото ми семейство е потърпевшо. Този човек, който не е наясно с каква ориентация е, раздава присъди. Той получава милиони субсидии. Той е силно притеснен, че престъпните му схеми в общината бяха прекратени. Той ще бъде политически труп.

 

Няма как да е моя тази къща. По документи се вижда ясно чия е къщата. Аз съм посещавал тази къща. Като турист съм посещавал тази къща и съм си плащал за това. Не зная дали тази къща е проверявана като къща за гости. Аз съм участвал в изграждането. Финансирал съм момичето. Работил съм в частния бизнес. Годишната ми заплата е надхвърляла 100 000 лв. Имотът не е прехвърлен на момичето. Отстъпил съм й правото на строеж през 2013 г, когато това момиче е било над 18 г. Имало е проверка от Фонд „Земеделие“. В момента никой не  може да отиде в къщата, защото тя не функционира като къща за гости. Аз съм резервирал места като съм звънял на управителката. Не мога да кажа как е прокарана минералната вода. Аз съм участвал в изграждането на къщата. Аз се обадих на премиера и му казах, че нямам притеснения.

 

Яне Янев контрира: Ей така правят безобразия . Не може да се говори с тях. Използват типични мутренски методи. Не мога да разбера как говориш лъжи. Целият  град вижда как той е излизал от въпросната къща с лимузини за няколко стотин хиляди. Демонстрира лукс и разкош за хиляди. Идете в Кулата.  Аз съм богато момче. Имам пет къщи и наследствени имоти. Гордея се с баща ми и ходя с гордо вдигната глава. Всеки може да дойде в нашето ранчо да работи. Ние с фамилни средства сме реставрирали църква. Да не злослови Манолев. Подсъдим съм от сестра му. Тя гледа дело, което го протака 11 заседания по поръчка на брат си Манолев. Коли, АТВ-та, мотори и т. н. ще видите в къщата на Манолев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5346 |23.03.2019 Райчев: За ГЕРБ ще е смъртоносно Цветанов да проговори . 5| 7972 |27.02.2019 Георги Георгиев: Прокуратурата призна, че в записите „Ало, Ваньо“ и „Яневагейт“ има данни за престъпления . 2| 4760 |31.01.2019 Заплашваният шеф от МОН проговори . 22| 8850 |15.12.2018 Президентшата проговори за инцидента с кола на НСО през февруари и за живота си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads