Реклама / Ads
7| 4248 |08.08.2024 НОВИНИ

Явор Божанков: Бях нападнат от народен представител от проруската "Възраждане" в кулоарите на НС

.
Народният представител от „Продължаваме Промяната – Демократична България” Явор Божанков Източник: БГНЕС
Спречкване между депутати в кулоарите на парламента. Народният представител от „Продължаваме Промяната – Демократична България” Явор Божанков посочи в социалната мрежа Facebook, че е бил нападнат от Коста Стоянов от „Възраждане”.
 

„Днес бях нападнат от народен представител от проруската „Възраждане” в кулоарите на НС с викове "ей, пе*ал, ей пе*ал". Това не е първият подобен случай. Много са. Споделям го, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще се случи, ако бъдат овластени”, алармира Божанков.

 

Физическият сблъсък е заснет и видеото е споделено в социалната мрежа. На кадрите се вижда как Ивайло Чорбов, Рая Иванова и Светослав Тодоров от "Възраждане" разтървават бутащите се Божанков и Стоянов. Чува се как Божанков пита Коста Стоянов: "Ти осмокласник ли си?".





Припомняме, че при изключени камери днес депутатите продължават с изслушването на приложенията към доклада на временната комисия във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП "Величие", и изградения в с. Неофит Рилски, община Ветрино, културно-исторически комплекс "Исторически парк".

 

Приложенията са с ниво на класификация за ограничено ползване. Цвета Рангелова, председател на временната комисия, която представи доклада ѝ, посочи, че нивото на поверителност не изисква закрито заседание, а само изключване на камерите. Председателят на Народното събрание даде пет минути, за да бъдат изключени камерите на БНТ.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2146 |08.08.2024 Украинските ВВС свалиха 2 ракети и 4 дрона, изстреляни от окупаторите през изминалата нощ . 0| 2152 |08.08.2024 Геновева Петрова: Възможно е дори при по-ниска активност, тежестта на отделните партии в НС да бъде различна . 2| 2217 |08.08.2024 СГС: Болница "Шейново" ще трябва да плати 70 хил. лв. на майката на второто от разменените бебета преди 2 г. . 11| 8264 |08.08.2024 Инж. Били Кръстанов за ФрогНюз: По-ниска скорост по магистралите ще помогне, но големият проблем е ниската ни култура на шофиране

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads