Реклама / Ads
20| 25964 |04.10.2021 НОВИНИ

Явор Златанов: Гаджето на бившата ми съпруга е Сотир Цацаров

.
Явор Златанов Източник: Евроком
”Докато бях в ареста, голямата ми дъщеря живееше с майка си. Един ден,когато са се скарали двете, дъщеря ми Бела е казала: - “Не те понасям! Другата седмица тате ще го пуснат и аз ще отида при него. Не искам да те виждам повече никога през живота си”. Това заяви в разследване на “Антикорупционния фонд” Явор Златанов, един от собствениците на асансьорен завод “Изамет”
 

Златанов е с повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група след спорове със своя съдружник Илия Златанов.

 

"Майка ѝ е отговорила, че настоящото ѝ гадже е много силен прокурор, който ѝ и казал, че няма да ме пуснат", добави Златанов.

 

"По-късно се разбра, че гаджето на моята бивша съпруга е Сотир Цацаров", подчерта бизнесменът, допълвайки, че Сотир Цацаров е преместил всичките документи по делото в Специализираната прокуратура.

 

Той добавя, че върху него е оказван натиск да прехвърли дяловете от фабриката “Изамет”, като един от адвокатите - Десислава Коцева го е заплашвала, че децата му ще израснат без баща, пише още Евроком.

 

Арестът ми беше със смешни обвинения и без никаква причина. Нямаше никаква причина, обясни Златанов,

 

“Аз и моя съдружник Илия Златанов развихме много успешна фирма за производство на асансьори. Години наред всичко вървя до0бре. през 2017 година тай ми каза,а че е решил да се пенсионра и желае да ми продаде неговите дялове. СЛед като ние се договорихме, той пусна заповед до всички служители и клиенти, с която ги уведомява, че се пенсионира, а фирмата я поемам аз. След няколко месеца дяловете още не беше прехвърлена, а Илия реши да се върне, като вземе една фабрика. През 2019 година започнах да чувам от наши познати, че той подписва документи, с които се задължава към Пепи Еврото. В замяна Пепи Еврото ще ме размаже, съсипе”, сподели той.

 

“Една сутрин започна да се чука по вратата с огромно количество полиция. Нахлуха вкъщи, закопчаха ме. Нахлуха в спалнята на по-голямото ми дете. Иззеха ми всички пари, електроника, златни монети, документи и всички коли. Закараха ме като арестант в една от банките, където държа сейф с огромно количество златни монети. Със свидетелството на поемни лица ми ги иззеха. Измислиха, че аз майка ми, сестра ми и още двама души сме група за изнудване на Илия Златанов”, допълни той.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3569 |07.09.2021 Явор Божанков, БСП: Не се опасяваме с кого ще ни „пакетирате“ предизборно - важно е, че подкрепихме увеличаването доходите на възрастните . 8| 3564 |06.09.2021 Явор Божанков: Партиите са като луд с картечница, стрелят по всичките си партньори . 2| 3341 |02.09.2021 Явор Божанков, БСП: Голяма част от колегите явно не са искали да има редовен кабинет . 4| 4033 |28.08.2021 Явор Божанков: Скритите от обществото разговори са причината за неуспеха на предните мандати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads