Реклама / Ads
23| 13764 |15.07.2020 НОВИНИ

Илиян Василев: Г-н Борисов, каня всичките ви министри, барабар с Пеевски, на публичен дебат

.
Илиян Василев
Господин Борисов, нямам претенции за никакъв пост, но ви гарантирам две неща. Първо, че от направеното до този момент със справянето на икономическите и социални последствия от кризата, вие нямата компетенцията, професионалния опит и най-вече волята и възможността /доколкото сте ограничени в рамките на това което ви позволяват Доган, Пеевски и Гешев/ да преведете България през кризата. Не сте лидер за трудни времена.
 

Второ, че познавам поне двадесет души, които са на светлинни години по опит и морал над вашите случайно оказали се във властта в политици. Ще помагам и изцяло ще се отдам на това да преминем така през кризата, че след това България да бъде ако не изчистена, то поне освободена от гнета на корупцията, на липсата на морал и плена на частните интереси на задкулисието.


Ако искате да спорим каня всичките ви министри барабар с Пеевски на публичен дебат относно пътищата за изхода от кризата. Нямате идея колко сте далеч от решенията и управленските умения. Вие и вашите министри некога не са имали дълбоки знания в областите в които осъществяват управление. Опитът им е кабинетен, но той е тотално неадекватен за справяне с предизвикателствата на кризата.

 

Никога не сте били близо дори до средните стандарти на добро управление на кризита, особено в ранната диагностика. Просто бяхте най-големия късметлия да се "возите" първоначално на отрицанието на тройната коалиция, след това на омерзението от Орешарски и Пеевски и след това на добра стопанска конюнктура.
Разполагахте с 450 милиарда лева, които разпределихте по време на вашето управление. Най-елементарния анализ разходи - ползи ще ви прати не само в оставка, но и в съда.


Да не говорим, че в сравнение с 2009 година днес сме по изостанали от Хърватска и Румъния на дъното на ЕС, което означава - на български, че сте се провалили в изграждането на конкурентна държава, общество и икономика.

Това е безспорно!!!

 

Илиян Василев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7052 |14.07.2020 Илиян Василев: Протест пред БНТ. Оставка на Кошлуков . 23| 7423 |12.07.2020 Десислава Иванчева: Г-н Борисов, имахте последен шанс да покажете чии интереси защитавате . 18| 7407 |11.07.2020 Илиян Василев: Добро утро и ставайте. Имаме недовършена работа . 23| 5096 |10.07.2020 Гешев: Не сме зависими от Борисов, Доган, Пеевски, Радев или някой друг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads