Реклама / Ads
12| 6814 |23.04.2020 НОВИНИ

Йонко Иванов за катастрофата: Някой ще обследва ли откъде са дошли наркотиците?

.
Йонко Иванов
Този човек /б. ред. Кристиан Николов/ слизал от купон, който е бил по Витоша. Хората в автомобила и семейството на този човек са важните. Наркоман не се става за час, а от години. Това означава, че цялото му обкръжение е свикнало с неговото поведение. Това каза автоекспертът Йонко Иванов по БТВ.
 

Случаят може да се тълкува като терористичен акт.  Това е камикадзе. Камерите трябва де се видят, за да се разбере откъде този младеж е събрал тази скорост. Единият от тези в автомобила казва, че не е видял, защото е гледал в телефона си. Дали този шофьор е минал през предния светофар с тази скорост?! Трябва да се види от камерите.

 

Някой ще направи ли обследване откъде са дошли наркотиците. Трябва да има последователност на действията. В училищата се пие, пуши. Ние трябва да покажем, че родителят също носи отговорност.

 

Министър Росен  Желязков е изчезнал някъде. Забавянето на изпитите ще доведе до корупционни практики след един месец. Министърът трябваше да помисли за нас. Но понеже ние сме доведеното дете на това министерство, сега ние ще помислим за нас. Ще излезем на протест.

 

Владимир Тодоров допълни:

 

С този коктейл за наркотици, шофьорът е бил неадекватен.  За първи път се случва дрогиран шофьор да бъде обвинен в умишлено убийство. Общественият интерес е огромен. Рядко има такива катастрофи, реакцията е извънредна, човекът е почитан от всички. Няма я превенцията. Ако има повече тестове и те се правят от пътна полиция навсякъде, ще се ограничи категорично използването. Ако не беше Милен, щеше да има 6-7 сгазени пешеходци.  Ако Милен беше ударен с малка кола нямаше да загине. Законодателят трябва да помисли в тази посока. Във Франция на младите водачи е забранено да карат кабриолети.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5300 |20.04.2020 Задържаха синът на Лъчезар Иванов за 24 часа заради катастрофата, при която загина Милен Цветков . 17| 8091 |16.04.2020 Христо Иванов: Инструментите на Бога в сараите раздухват пропаганден балон . 7| 5599 |14.04.2020 Роми Иванова: Хората не решават кризи ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, господа! . 10| 4475 |12.04.2020 Космонавтът Георги Иванов поздрави колегите си за днешния им празник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads