Реклама / Ads
28| 4927 |06.08.2021 НОВИНИ

ИТН: Кандидатът за правосъден министър се отказа от позицията. Публикуваните чатове на Иванов са фалишви, твърди Йорданов

.
Източник: БГНЕС
От партия “Има такъв народ” искаме да ви уведомим, че поради лични причини кандидатът за правосъден министър се отказа от позицията, тъй като всичко онова, което се наложи да преживее като изказвания, публикации в пресата - просто не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага. Това е, което имаме да ви кажем. Новата кандидатура ще научите съвсем скоро, тъй като и за нас това е нов факт. Това каза проектопремиерът Пламен Николов на извънреден брифинг на ИТН.
 

"Още и едно нещо. Сега ще ви говоря като колега, не като човек, който е депутат. “Възхитен” съм от поведението на част от медиите, които минават за демократични - за фалшивите чатове, които публикуват, за фалшивата информация, която публикуваха за Момчил. За ада, на който подложиха семейството му. Да ви припомня, колеги, че когато на изборите за кмет една жълта медия извади секси снимки на дамата, с която живее кандидатът за кмет тогава, всички бяхте възмутени. Сега така наречените “демократични” медии се приравниха до ПИК и БЛИЦ, публикувайки, повтарям отново фалшиви чатове. Момичето, което беше замесено направи заявление, че не е вярно, но никой от вас не го отрази. Искам да кажа, че вие сте равни на ПИК и БЛИЦ, които публикувахте." - допълни Тошко Йорданов.

 

Припомняме Ви, че последните дни нашумя чат на Момчил Иванов, предложен за министър на правосъдието в проектокабинета на ИТН. Иванов е преподавател по търговско право във Великотърновския университет. Чатът е между него и студентка.

 


.

 

Също така бяха и публикувани няколко статуса от Фейсбук на Иванов, за които професор Нели Огнянова от СУ каза, че Филип Станев е признал за истински.

 

Към момента профилът на Момчил Иванов в социалната мрежа не може да бъде открит.

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4366 |05.08.2021 Бивш зам.-министър осъди прокуратурата за 25 000 лева . 2| 3127 |05.08.2021 Зам.-здравният министър: Поне в близките 10 дни няма да излезем от зелената зона . 1| 3312 |05.08.2021 Министър Гълъб Донев: Ще изпратим допълнителни средства за пострадалите от пожари общини . 1| 3832 |05.08.2021 Конституционалист: КС ще изчисти неяснотите може ли правосъдния министър да иска отстраняване на Гешев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads