Реклама / Ads
15| 6614 |19.12.2020 НОВИНИ

Ицо Хазарта: Идват избори, ще има за пържолки. Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред“

.
Христо Петров
Безкомпромисно интервю на Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, тази сутрин в ефира на bTV. Усещането обаче е като за пропиляна възможност. Защото очевидно Ицо Хазарта имаше какво да каже - за обществения, политическия живот, управлението на здравната криза, а вместо това го питаха за пътуванията до Испания, детето което очаква, животът под карантина с две малки момичета... Интервюто беше светско. А трябваше да е съвсем различно.
 

Ироничен, саркастичен и откровен по свой собствен начин. В ефира на bTV бе седнал онзи Ицо Хазарта, възпял виреещата у нас шуробаджанащина и шишилогията у нас.

"На такива като мен им бе забранено да изпълняват своите занимания. Но аз съм щастлив, защото ми остана много време да бъда в големите търговски вериги, които за щастие са отворени и там всички можем да постигнем така желаната заедност", посочи иронично Хазарта.

 

"През тия месеци имах дори време да чета книги. Това е сериозен порок в днешни дни", подхвърли още шеговито рапърът.

 

"Научи ли гръцки", попита Дана Любенова.

 

"Говоря си с един приятел грък и той ми казва: Знаеш ли, нашият народ си избра за министър-председател сина на предишния министър-председател. И аз му казвам: А знаеш ли, нашият народ си избра бодигарда на предишния ни министър-председател!", пошегува Ицо Хазарта.

 

На въпрос за пътуването си до Испания, Христо Петров отговори:

 

"Чувал съм, че в Испания хората били по-глупави от нас. И реших да отида да проверя. Исках да разбера какво се случва с такива като мен - изпълнители, защото и там са затворени баровете и нощните заведения. Такива изпълнители там получават 80% от декларирания доход за предишната година - много глупаво от тяхна страна… Разбирам, че тук това не е изпълнено - имаме доста важни неща, които трябва да се случат. Имаме военни кораби, които трябва да се купят, администрацията и полицията трябва да си вдигнат заплатите и това е идеалната година за това. Нормално е такива като мен да останат на друг план. Интересно място е Испания".

 

За финал рапърът заяви:

 

"Всички се надяваме на едно - да сме здрави. Искам да кажа на хората да не се притесняват, всичко ще е наред. Очертава се 15-16 км нова магистрала да има следващата година. Идват избори, ще им вдигнат и заплатките - ще има за пържолки, за това, за друго… Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 78| 12709 |08.12.2020 В. Симеонов: Избори, когато над половината население е ваксинирано или когато заразата е овладяна . 21| 5194 |08.12.2020 Проф. Дуранкев: Икономиката е на ръба. Идват фалити . 7| 5036 |24.11.2020 Психологът Росен Йорданов: Мерките идват някак панически и са по-крайни . 1| 4431 |18.11.2020 Идват студ и дъжд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads