Реклама / Ads
30| 17116 |23.11.2019 НОВИНИ

Журналист: Шоуто предстои, ако САЩ забранят на Борисов руските енергийни проекти

.
Бойко Борисов
Борисов отива в САЩ на среща с Тръмп, придружаван от министрите на Пеевски в кабинета му - Горанов и Караниколов. И ще обсъждат корупцията в България.
 

Шоуто тепърва предстои, ако му забранят руските енергийни проекти в/през България, особено като се има предвид, че едната руска фирма, ангажирана у нас по единия от тях, е в забранителните санкционни списъци на САЩ.


Истински шок ще получи премиерът Борисов, ако му зададат въпроси, свързани с корупцията у нас, от 12 доклада на различни американски служби, описващи корупционни практики и тежки престъпления, включително снабдяване на Ислямска държава с цигари, амфетамини и оръжия и пране на милиарди.


Иначе подготвят България за газов хъб, а корупцията у нас ще я борят Борисов, Пеевски, Доган, Чайка, Цацаров, Гешев, комунистическите служби, КГБ, ГРУ, олигарсите, за да могат да дойдат американските инвеститори. OMG!


Запознах се и с изказването на демократа, разузнавач и бивш US-посланик в България Пардю. В него той громи Борисов, корупцията, зависимите медии и задушения печат у нас, но пропуска да уточни, че Борисов беше 2 пъти инсталиран във властта с американска помощ - по времето на демократа-президент Обама, при който медийната среда в България поетапно бе превърната в клоака, а корупцията придоби невиждани по мащабите си размери.


И още нещо - в грамите пише чий човек е Борисов, известно е и за проекта "ГЕРБ". Трябва да е ясно също така, че ГЕРБ управлява към момента с партията на руския резидент у нас - ДПС.


Иначе, както преди дни каза Н. Пр. Херо Мустафа, в САЩ Тръмп и Борисов ще обсъждат енергийната независимост на България от Русия, върховенството на закона и борбата с корупцията.


Жалко, че Доган и Пеевски имат забрана да посещават САЩ. Можеше направо да придружат Борисов до Белия дом, за да разберат как трябва сами да се деинсталират икономически и политически, вместо да го изпращат със съгледвачи. Това е като Цацаров и Гешев да се саморазследват и да внесат обвинителни актове в съда срещу себе си или срещу Пеевски и Борисов.

 

Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4826 |17.11.2019 Журналист: Чехия отново бушува. Научих много от нея и дисидентите й . 4| 5325 |16.11.2019 Журналист: ”Фалкон”-ът като агитационен материал и пропагандно средство . 3| 6782 |29.10.2019 Журналист: Всеки ден виждам поръчителите на убийството ми, така работи прокуратурата . 3| 4190 |27.10.2019 Журналист: Иван Гешев говори като политик и действа като милиционер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads