Реклама / Ads
0| 10860 |20.06.2022 НОВИНИ

Как фармацевтите си оправят ставите?

.
Резултатът се вижда дори на ядрено-магнитен резонанс
 

Не кой да е, а фармацевтите изнамериха работещия начин за „реставриране“ на уязвените стави. Използвайки своето медицинско познание и неограничения си достъп до фармацевтични изделия, те открили точното средство и го приложили върху себе си. По думите им неговата ефективност надхвърля всичко, познато досега, а резултатите се виждат дори на ядрено-магнитен резонанс. Достатъчно е да си го започнал навреме и да си бил достатъчно постоянен, поясняват те.

 

Модерният продукт, който у нас е известен с името Collanol (Коланол), бързо се превърна в любимец не само на представителите на гилдията, но и на пациентите. Заради способността му да връща нормалното ежедневие на пострадалите той станал най-предпочитаният продукт за здрави стави за 2020 година, сочи специализирано проучване.*

 

А ето я и историята на магистър-фармацевт Иван Върбанов от Горна Оряховица, който отново кръстосва планинските пътеки, след като цели 6 месеца бил принуден да ходи с помощта на бастун.

 

Върнах се към планинарството, след като 6 месеца ходех с бастун

 

„По професия съм фармацевт, а по душа планинар. Затова и появата на дискомфорта в дясното коляно много влоши качеството ми на живот. Консултирах се с трима лекари. Направих си две магнитно-резонансни томографии и нещата изглеждаха зле. Направих си артроскопия, но въпреки това не просто спрях да обикалям планините, а половин година куцах и ходих с бастун.


.Магнитно-резонансната томография (МРТ) от 12.2020 г. показва, че вече няма изменения в ставата
Пълните изследвания може да видите тук

 

Когато в нашата аптека заредихме Collanol за първи път, бях скептичен. Поредният колаген, казах си. Но дотолкова бях препатил, че реших, че не ми пречи да изпия някоя и друга опаковка. Усетих подобрение и затова го приемам вече почти цяла година без прекъсване. Резултатът е повече от отличен. Сега отново ходя по планинските пътеки, а всичко, което казвам, може да се проследи от резултатите от моите изследвания. Последното направих на 16 декември 2020 год. От него става ясно, че вече „не се идентифицират промените, описани на резонанса от 5 септември 2019 год.“. За мен, като фармацевт, това е най-сигурното доказателство за ефекта на Collanol.“

 

Магистър-фармацевт Иван Върбанов, аптека „Салвия 2“, Горна Оряховица

 

Качествата си Collanol дължи на две уникални съставки – на 3D колагена, който възобновява производството на естествен колаген в тялото и така го кара самò да се погрижи за подвижността на ставите, и на мицеларния куркумин, чиято оздравителна сила надхвърля със 185 пъти тази на обикновената куркума на прах. Допълнителен плюс е специалната двойна капсула, която гарантира, че всяко от полезните вещества ще пристигне на мястото си, а по този начин Collanol успява да помогне точно там, където е най-необходим.

 

Причините защо 3D (интактният) колаген работи толкова ефективно, както и с какво е по-различен от конвенционалните колагени, обясни не кой да е, а неговият изобретател – д-р Джим Луго от САЩ. Като водещ специалист по имунология той оглавил екипа, който провел сериозни клинични изследвания върху механизма на работа на специалното вещество. За всичко това д-р Луго говори на лекарска конференция, събрала специалисти от различни области на медицината.

 

Д-р Джим Луго, САЩ, изследовател в областта на имунологията, изобретател на интактния колаген

 

В какво се изразява превъзходството на Collanol, който съдържа UC-II®, пред продуктите с обикновен колаген?


Смятам, че има две причини, поради които неденатурираният UC-II® колаген тип II превъзхожда останалите конвенционални видове колаген. Първата е свързана с това, че дозата е много малка и приемът се осъществява само веднъж дневно. Втората причина засяга резултатите от клинични изследвания, които недвусмислено сочат, че е налице полза от приема на UC-II®.

 

Ефективността на специалния неденатуриран колаген UC-II® в Collanol е оценена с клинични изследвания. Какво показват те?


Клиничните изследвания показват, че при прием на 40 mg UC-II® веднъж дневно (точно толкова са вложени в 1 капсула Collanol – бел. авт.), в рамките на 30 дни започва да се усеща значително подобрение при симптоми, свързани с болки в ставите на коленете и трудна подвижност. С времето това подобрение се увеличава.

 

Значи ли това, че времето, когато ставните проблеми ще бъдат напълно решими, е дошло?


Смятам, че UC-II® е изключително полезен за хората, страдащи от болки в ставите. Дозата от 40 mg веднъж дневно, както и фактът, че това е натурален продукт с минимални или без никакви странични ефекти, са много важни за тях.

 

Д-р Джим Луго, САЩ, изследовател в областта на имунологията, изобретател на интактния колаген

 

Зад качествата на мицеларния куркумин в Collanol, който е произведен в Германия със сътрудничеството на университета в Хохенхайм, застана г-н Франк Беенам. Разработката се оказала предизвикателство, но крайният резултат се превърнал в „златния стандарт“, когато става въпрос за качествен куркумин. Ето какво разказа той:

 

Франк Беенам, изпълнителен директор на AQUA NOVA, производител на мицеларния куркумин

 

Какво беше предизвикателството, накарало компанията ви да разработи мицеларния куркумин?


Известно е, че куркуминът е здравословна хранителна съставка. За съжаление трябва да изядете големи количества, за да се стигне до ползи от този растителен екстракт. Поради тази причина ние се опитваме да подобрим силата му чрез мицеларната технология.

 

Мицеларният куркумин е разработен в Германия. Да разбираме ли, че той притежава всички гаранции за немско качество?


Така е. Осъществяваме го в нашия модерен завод в Дармщат. Това е най-чистият продукт, златният стандарт за извлечен от куркума куркумин в целия свят! Горди сме с това, че го произвеждаме в Германия.

 

Франк Беенам, изпълнителен директор на AQUA NOVA, производител на мицеларния куркумин


.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

 
* Collanol е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Грижа за ставите“, по данни на IQVIA.

 

Източник: Collanol

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2976 |05.02.2022 Лекар: Станахме едно общество, което показва недъзите, но не казваме как да се поправят . 0| 11392 |20.12.2021 Фармацевтите: Знаем как да се справим . 2| 14958 |13.12.2021 Как фармацевтите си оправят ставите? . 0| 8455 |22.11.2021 Има ли решение на проблемите със ставите?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads