Реклама / Ads
14| 2710 |08.07.2024 НОВИНИ

Какви решения взе Националният съвет на ПП?

.
Източник: личен архив
На 7 юли на Националният съвет на "Продължаваме промяната" (ПП) бяха обсъдени резултатите от последните парламентарни избори.
 

Членовете на НС одобриха Стратегия за развитие на политическа партия “Продължаваме Промяната” за 2024г. и 2025 г., представена от съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев. Беше одобрен и курс за консолидация и надграждане на коалицията с "Демократична България" (ДБ). 

 

Това съобщиха от пресцентъра на ПП. Ето какви решения е взел още Националният съвет на ПП: 

 

Стратегия за развитие на ПП

 

Националният съвет потвърди ясното позициониране на ПП като центристка партия, в чиято мисия и визия водещи са свободата и справедливостта, борбата с корупцията и постигане на европейския стандарт на живот за българските граждани.





Членовете на НС потвърдиха необходимостта от по-добра и открита комуникация - повече ясни послания, свързани освен с геополитическото място на България в ЕС, и с темите, които са най-важни за ежедневието на хората. Форумът се обяви за безкомпромисна борба срещу дезинформацията.

Гласувано беше доверие на съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев и им беше възложено да пристъпят към реализация на Стратегията за развитие на партията.

 

Консолидация в рамките на коалиция с ДБ

 

Националният съвет на ПП обсъди възможностите за надграждане и укрепване на коалицията с партиите от Демократична България. Форумът одобри курс за консолидация в рамките на коалиция с ДБ и даване на мандат на двамата съпредседатели и на акад. Денков да участват в преговори за надграждане на коалиционното споразумение с Демократична България. Поставената цел е възвръщане на доверието на избирателите и разширяване на политическата подкрепа за коалицията. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3083 |08.07.2024 Тони Николов: Ситуация, в която всички обичат всички поражда конфликт. Ключово е какво ще се случи в ДПС . 0| 2385 |08.07.2024 Шок за крайната десница след изборите във Франция. Какви са възможните коалиции за управление? . 14| 8481 |08.07.2024 За пореден път Стефка доказа, че е велик спортист и човек! . 0| 2295 |08.07.2024 Роберт Фицо отново на крака. Посети ферма в село Словенска Нова Вес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads