Реклама / Ads
9| 4333 |18.09.2019 НОВИНИ

Каракачанов: Има страни от НАТО, които също се опитват да извършват шпионска дейност у нас

.
Красимир Каракачанов
Общественият интерес изисква БНР и БНТ да не се намесват в политически игри. Не съм упражнявал натиск върху БНР. Случилото се го научих от медиите. Ако някой е указвал натиск, нега те да кажат кой го е правил. Това каза военният министър Красимир Каракачанов по НТВ.
 

Цифрата на руските шпиони е далеч по –голяма от 68. Няма как да споделя информация, която имам. Темата е много по-сериозна във връзка с опита да се влияе у нас. Отношенията между Русия и Турция също породиха съмнения. Има държави, които са наши съюзници, но активно работят в тази посока. Има страни от НАТО, които също се опитват да извършат подобна дейност. България реши, че при скандала със Скрипал не трябва да гони хор. Беше преценено, че повод да се изгони руски дипломат няма. Нашите контраразузнавателни структури си вършат работата. Има опити за шпионаж. Едно е да имаш подозрения, а друго е да го докажеш и да го арестуваш. Защо си мислите, че шпионажът е приключил като професия. Бяхме една от малкото наивни държави, които си унищожаваха службите.

 

Ние ще решим дали Джамбазки ще е кандидат-кмет за София. На изборите ние участваме, за да подпомагаме включително и нашите партньори-НФСБ и ГЕРБ. Мнение на Валери Симеоново, че нищо у нас не е направено. Не мога да се съглася с него. Два пъти са вдигнати заплатите на полиция, военни и учители. Благодарение на медии, хората като че ли чакат държавата да свърши всички. Как да вдигне заплатите в частния сектор. Не можем да работим като в социализма, а да получаваме германска заплата. Заплатата на един министър у нас е достатъчно голяма. Ние само мрънкаме и чакаме някой да ни свърши работата. Фирмите търсят работна ръка. Задавате ми несериозни въпроси за министрите. Какво да говорим за министрите. Тях ги избира НС.

 

Трябва да се научим да работим повече. Започнахме нещо с ТЕЛК-те, но се загуби в мъглата. Лъже се социалната система. С Фолксваген какво ще стане окончателно, ще разберем. Там нямам мои шпиони. Имаме задължение към пенсионерите-преизчисляването на пенсиите. Държавата трябва да си влезе в роля малко по-силно като регулатор. Когато инвестирате вие се интересувате дали ще има преврати, квалифицирана работна ръка и колко е голям пазара. Тук не се прави достатъчно за квалифицирана работна ръка. Ние застаряваме като нация. В Германия с по-високи доходи привличат работна ръка.

 

С връщането на казармата младежите ще ги направим мъже. Две години не можем да се разберем за военното обучение в училище. Не смятаме, че е важно да интегрираме циганите и да решим проблемите с демографската криза.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5309 |14.09.2019 Каракачанов: Може да върнем казармата от 2021 г. . 1| 5230 |12.09.2019 БНР: Отстраниха Силвия Великова час преди да отрази протеста срещу Иван Гешев . 0| 4580 |03.09.2019 Отстраниха от длъжност кмета на Костенец . 8| 4873 |01.09.2019 Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание за тежки престъпления

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads