Реклама / Ads
87| 18003 |29.10.2014 НОВИНИ

Каракачанов пред Фрог: Много здраве на Борисов, да се жени с ДПС!

.
Красимир Каракачанов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна като причина да не иска повече Патриотичния фронт, липсата на евроатлантически ценности в програмата на патриотите. "Има циганска престъпност и никой да не прави нищо – това ценност ли е, корупцията да е повсеместна и да няма прозрачност – това ценност ли е, обществените поръчки да са на тъмно – това евроценност ли е, демографската криза да унищожава българската нация – това евроценност ли е, да сме на първо място по ракови заболявания и инфаркти - това евроценност ли е?!", коментира пред Фрог промяната в позицията на Борисов Кр. Каракачанов.
 

Ако това са евроценостите на г-н Борисов, много му здраве, с ДПС да се прегръщат и женят. Писна ми от измислени политици, които си говорят за евроценности. Ако това са евроценности, с ДПС да се прегърнат и да си направят малцинство. Така ще изкарат няколко месеца. Да са живи и здрави!, продължава Красимир Каракачанов. 

 

Днес беше у нас Джоузеф Дол, преди 5 дни – евролибералите, които са за гейбраковете, пуснаха писмо, вчера една камара цигански фондации – пуснаха друго писмо. Не си ли обяснявате нещата – те са много прости! Само на г-н Борисов искам да му кажа нещо: Ако искаш да управляваш България в трудно положение, трябва да имаш гръбнак, а не да те мачкат еврочиновници, които ти говорят общи приказки, отиват си от България, а българският народ продължава да тъне в мизерия. На тях им е по-изгодно у нас нищо да не се променя, подчертава политикът.         

 

Възможност е да отидем на нови избори. Ние предложихме нещо културно и възпитано. Казахме, че не ламтим за власт. Лицата от ПФ няма да стават министри, предложихме експерти, които да вкараме в областта на енергетиката, на здравеопазването, на икономиката..., хора, които да направят нещо полезно за България, а не политическите лидери да се кичим с министерски титли. Ако това също е евроценност, често казано аз не го разбирам по този начин. Много им здраве! Ще вървим напред!, отсече Каракачанов.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 11527 |29.10.2014 Служители от 4-то РПУ пред Фрог: Бакалов да измете парашутистите . 9| 7376 |28.10.2014 Ралчев представи 4-та книга "Тамплиерство и масонство" . 37| 10113 |28.10.2014 М. Радева за Фрог: Не съм виждала Борисов такъв . 13| 4582 |28.10.2014 Каракачанов: Ние не сме казали "йок", искаме нормален диалог

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads