Реклама / Ads
1| 2259 |13.08.2024 НОВИНИ

Карлос Насар: Бях мотивиран да постигна крайната цел, а именно олимпийска титла. Аз съм като в детски сън

.
Карлос Насар Източник: БГНЕС
"Чувствам се като български герой, като един истински горд българин. За мен е страхотно да мотивирам деца, пък и големи."
 

Това каза олимпийският шампион и световен рекордьор във вдигането на тежести Карлос Насар при завръщането си на родна земя.

 

"Благодаря на всички, които ме уважиха тук или ме гледаха по телевизията. За мен това е една голяма опора и ми помага. Желая на българите да бъдат здрави и да преследват мечтите си. Част от магията на олимпиадата беше абсолютно всички емоции да изпитваш, затова е доста объркващо, но като знам, че цял народ стои зад мен, не ми дава право да се откажа. 





Костваше ми доста енергия, доста от силите си дадох за това нещо, доста от време си, от социалния живот, кръв, пот и много усилия, но важното беше крайната цел. Аз бях мотивиран да постигна крайната цел, а именно олимпийски шампион. Аз съм като в детски сън", посочи Насар на летище "София", където бе посрещнат с питка с мед и сол от своята майка, сестра си и сина на покойния си треньор Илиян Илиев.

 

"Като стъпя на подиума и настъпва една еуфория в мен, забравям за публика и всичко и дори не помня какво правя. Наистина нямам спомени от тогава, прекалено много адреналин. Определено не беше лесно, имах доста препятствия в предишните дни, но се радвам, че е изглеждало лесно. От тук-нататък следва световно първенство декември месец. Няма време за почивка, но аз се занимавам с нещо, което обичам и това ме удовлетворява и ми е достатъчно. Усещам промяната, но мисля, че имам още какво да извървя по пътя си, за да стана звездата, която искам", уточни златният ни медалист, цитиран от БГНЕС.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 2364 |13.08.2024 След като дете застреля неволно баща си: Една подадена и три поискани оставки в ОДМВР-Пловдив . 3| 2487 |13.08.2024 Военният експерт Ивайло Иванов: Дали и на своя територия Русия ще използва тактиката на заличаване на населени места . 1| 2315 |13.08.2024 Ренета Инджова: Сравнението, че жена е била премиер преди 30 г. и сега, няма да е от полза на новия кандидат . 28| 19316 |13.08.2024 Клозетна пропаганда се нахвърли на спорта и Олимпиадата, стенейки по Русия. А допинг престъплленията на Москва?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads