Реклама / Ads
45| 7237 |14.05.2020 НОВИНИ

Константин Папазов: Лошо изиграна пиеса от най-лошия актьор

.
Константин Папазов
Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошия актьор. Това е моят коментар за ситуацията с акциите на ФК ”Левски”. “Левски” в музея. Все едно някой да вземе тях да развява. Цялата тази драма беше да се злепостави премиера на република България.
 

Това заяви пред bTV Константин Папазов.

 

По думите му залогът на тази пиеса е любовта на феновете на "сините", а Божков е сринал нивото на доверието към него, след скандалното си интервю по bTV миналата седмица.

 

"Ако господин Божков в неделя обяви чрез мен, че акциите ще дойдат, хората живяха и му се радваха. Сега отидохме на другия полюс. Не ме интересуват законите. Трябва да има почтеност. Умолявам господин Попов час по-скоро да се опита да изчисти срама от тази лошо изиграна пиеса от най-лошия актьор", обясни Папазов.

 

По думите му колебание между две опции е имало още по време на разговорите между Божков и Папазов миналата седмица.

 

"Той беше разколебан сутринта. Имаше две опции . Тити Папазов и Бойко Борисов. Опцията стоеше още тогава. Това е лично негово решение. Умишлено не взех позиция. Вярвах, че той ще проумее, че няма как “Левски” и институцията да бъде замесена и злепоставена, когато дадох интервюто. Той ми се обади на обяд и ми каза, че ще ги прати на мен", заяви Папазов.

 

На дневен ред обаче продължава да стои въпросът - кой е сегашният собственик на "Левски" след джиросването на акциите?

 

Проф. Огнян Герджиков бе категоричен - премиерът Борисов е собственик на акциите, но все още не може да упражнява права над тях.

 

“Мога да напиша всичко в завещанието си без наличие на съгласие. Никой обаче не е длъжен да приеме наследството. джиросването на акции е същото”, обясни Герджиков.

По думите му акциите на клуба в момента са в "безтегловност".

 

"Джиратаря се задължава в 7 дневен срок да се впише в книгата на акционерите. В рамките на тази седмица би трябвало премиера Борисов да се разпореди като или обратно джироса акциите или да ги джироса на който желае. Но това трябва да е действие на Борисов", обясни още проф. Герджиков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5822 |13.05.2020 Тити Папазов: Изненадан съм от решението на Божков . 13| 5896 |11.05.2020 Тити Папазов: Няма да приема оставките в ФК ”Левски” . 20| 5541 |10.05.2020 Тити Папазов: Васил Божков каза, че утре ми изпраща акциите на ФК „Левски“ . 5| 5428 |05.05.2020 Тити Папазов: Божков вярва, че скоро ще се върне в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads