Реклама / Ads
0| 3162 |07.04.2022 НОВИНИ

Константин Тилев: Слави хвърли малка пиратка в пространството за С. Македония

.
Константин Тилев
Не бих коментирал това, което Слави говори за Северна Македония, защото премиерът каквито и виражи да прави, има решение на Народното събрание, което е над абсолютно всякакви партийни сговорилни. Докато това решение не бъде променено или отменено нито един премиер не може да прецени да го прескочи. Така че в това отношение той хвърля поредната малка пиратка в общественото пространство - просто, за да има за какво да се заяде, а той в случая се заяжда.
 

Кирил Петков има един младежки плам, който може да му бъде простен, тъй като просто за първи път е министър-председател. Подхожда към проблема със Северна Македония малко по бизнесменски - тоест да уредим първо лесните въпроси, и след това ще се справим и с трудните, като има на какво да стъпим. Коалицията няма да се разпадне заради тези търкания. Първо няма обществени нагласи, и второ - и двете страни ще проявят разум и търпение. Ако не могат да се разберат за гуверньора на БНБ, да изберат трети човек. Това е по европейски. Това заяви журналистът Константин Тилев пред "Нова телевизия".


Това четкане или чепкане, което непрекъснато наблюдаваме в четворната коалиция, е на пълно в реда на нещата. Там са събрани няколко политически сили. При Слави Трифонов наблюдаваме една лека изнервеност. Не мога да кажа защо толкова го интересува поста в БНБ, от гледна точка на неговия бизнес и амбиции няма особено покритие. Може би има нещо друго, а кое е то - никой не може да каже, защото Слави Трифонов е един добър скрит играч.


При него общуването с широката публика става по два канала - в социалните мрежи и в телевизията му. 7/8 е неравноделен такт, а и самата телевизия стои е леко неравноделна, тоест отиграва, бих казал, от време на време доста палави хорца, коментира още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3897 |07.04.2022 Депутат на Слави към Кирил Петков: Националният интерес и нашата история не се продават, независимо кой е премиер . 0| 5007 |05.04.2022 Слави Василев: Обществото има желание за промяна на промяната. Властта е импотентна . 0| 3205 |21.03.2022 Слави Василев: В България възмездие и справедливост няма как да има без реформа на прокуратурата . 0| 3876 |18.03.2022 Слави Трифонов: Абсолютно съм съгласен с министър-председателя за Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads