Реклама / Ads
121| 10223 |29.11.2012 НОВИНИ

Ив. Костов: Синята коалиция плаши всички

.
Иван Костов
Напусналите СДС са свободни хора, всеки прави сам изборите си в политическия живот, никого не караме, не привличаме, не примамваме, не плащаме, обясни Костов.
 

Съвсем слаб радикален ислям има у нас, но тъй като е много малък, не религиозните защитници, тайните свидетели или правозащитниците и националистите са основната му спирачка; такава са обикновените мюсюлмани у нас, обяви по НТВ лидерът на ДСБ Иван Костов. Политическият ефект не бива да се разпростира върху основната маса мюсюлмани, препоръча той и изрази увереност, че виновните трябва да си получат заслуженото.

Не искаме истинската десница да разрешава международния скандал, предизвикан от останалите. Не ние трябва да ги вадим от позорния казус, коментира той случая Марковска и онова, което го последва. Сегашното издигане на кандидатура било унижение след унищожение. Ако преди това имаше обединение около дясна кандидатура, щеше да е друго, коментира Костов. Премиерът Борисов не може да издигне никого, той не е депутат, но не може и да казва на СДС да издига кандидатура, защото СДС е партия. Последното становище на Синята коалиция прекрати спекулациите и на СДС, и на самия Борисов, смята той.

Синята коалиция, когато беше създадена през 2007 г., беше атакувана остро от червените; беше невъзможно тя да се регистрира. Сега Синята коалиция е атакувана повторно от ГЕРБ. Нека хората сами преценят какво плаши посткомунистическите партии. Това, че сините са алтернатива, заключи Костов. Напусналите СДС са свободни хора, всеки прави сам изборите си в политическия живот, никого не караме, не привличаме, не примамваме, не плащаме, отсече той.

СДС е мястото на скандалите, а Синята коалиция ги прекрати.

Има много фалшиви десни, те се изнизаха пред очите на хората. Интересен е въпросът защо никой не прави клонинг на левицата. Посткомунистическото безсилие, което не позволи да бъдат завършени реформите, се опитва непрекъснато да елиминира алтернативата в лицето на десните, обясни Костов.

Ще информираме обществото за АЕЦ "Белене". ДСБ в момента успешно събират подписи и заставаме зад Инициативния комитет, който ще информира хората. Ако цената е сегашната, тя ще се изплаща 107 години; толкова са големи и абсурдни лъжите, че лесно могат да бъдат оборени.

В никакъв случай няма да подкрепим вота на доверие; ДПС така се опитва да излезе от изолация; няма кой да се хване на този трик на Доган, отсече Костов.

През 2006 г. българите са станали най-нещастната нация и сме изместили дори Украйна. Шампиони по отчаяние, страхове и безперспективност станахме при Станишев; не са те хората, които да водят протестите, каза костов.

Без доверие не може да има благоденствие, категоричен беше Костов по повод предстоящите избори.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5610 |28.11.2012 Коалиция за България внесе 2 сигнала в комисията "Янев" . 33| 6455 |27.11.2012 Коалицията Янев-Марешки с ново име . 105| 6243 |27.11.2012 Избори 2013-последни за СДС, ДСБ, Синя коалиция . 108| 7170 |10.11.2012 Иван Костов: Скандалът с Марковска е финална атака срещу ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads