Реклама / Ads
1| 6338 |15.05.2017 НОВИНИ

Кръвожадни кучета умъртвиха пинчерче в Мездра

.
Днес станах свидетел на най-жестоката картина която можете да си представите. За пореден път,забележете-пореден, два огромни песа порода алабай, бяха пуснати свободно да обикалят улиците на Мездра! За това алармира Роси Петрова във Фейсбук. Тя продължава:
 

 Казвам,свободно,защото не е за първи път а за незнам кой поред.....Тези неконтролеруеми животни нападнаха жена разхождаща своето куче и го умъртвиха буквално пред очите и. Щом се убедиха, че а мъртво се насочиха и най-безпощадно захапаха минаващото наблизо бездомниче. Не мислих много, напбаво се нахвърлих да ги разтърва и със сигурност да съм си го отнесла ако на помощ не беше ми се притекъл собственика на близък магазин.

 

Кучетата са собственост на г-жа Каролина Кьолер и по непонягни причини за пореден път са на улицата. Кучета без обучение и с много злоба. Кучета които нападат за пореден път!!! Замислих се колко жалки сме ние, другите, щом продължаваме да търпим свирепите кучета на една общинска съветничка да убиват беззащитните животни, и домашни и улични?! И как така еколозите на общината постоянно ни мрънкат на нас като организация за проблемите с бездомничетата които са истински кротки, а никой не обърна внимание на писъците и ревът на децата и хората станали свидетели на този ужас????? Снимките ну са за хора със слаби нерви !!!

 

По този повод телевизионният продуцент Маги Халваджиян написа емоционален пост във "Фейсбук" и сподели пост на жената  от Мездра.  "Та да попитам МВР : Къде е зоополицията? Обещаната на пресконференция! Поредното безхаберие! Поредното неспазено обещание! Поредната безотговорност! Не ви ли е срам? До преди няколко месеца задавах този въпрос на Бъчварова. Дали получих отговор? Скоро ще го задавам и на този министър! Дали ще получа отговор? И няма да спра! Искате уважение?!?! Трябва да си го заслужите!", пише Маги Халваджиян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5037 |25.02.2017 Еколози и местни в сблъсък заради кучетата в Бродилово . 1| 4977 |09.02.2017 5000 бездомни кучета са „изчезнали“ от приютите в София . 0| 4011 |10.01.2017 Доброволци спасиха замръзналите кучета в приюта в Каменар . 0| 4080 |09.01.2017 Ледена смърт за кучетата във варненски приют

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads