Реклама / Ads
0| 7581 |27.11.2013 НОВИНИ

Крокодила бил в бандата на Бореца и „Новите Килъри"

.
Шефът на страховитата банда за магистрални грабежи „Крокодилите" Емил Милев – Крокодила е бил част от групата за мокри поръчки „Новите Килъри" с лидер Валентин Янев – Бореца. Това разкри прокуратурата по време на разглеждане на мярката за неотклонение на Кроки в Софийския районен съд.
 

Милев обаче е привлечен като обвиняем единствено за въоръжения грабеж на бензиностанцията на „Петрол" в столичния квартал Бухово, се изясни още в съда. Тогава маскирани мотористи обраха 1300 лева от касата. Крокодила е разпознат по устата от служителката на бензиностанцията Илияна Йонова, въпреки че е бил с маска на лицето. Обвиняемият се възпротиви на това и поиска отвод на прокурора по делото. „Няма как да ме разпознае някой по устата при положение, че маската не е имала прорези за уста, а само за очи. Аз видях снимки – там има маскирани мъже, сред които не се разпознавам", оправда се Крокодила. Той посочи, че са го насадили, за да го притискат да свидетелства по други дела.

Милев се оплака, че баретите от СОБТ са го били по време на ареста, въпреки че не им е оказвал никаква съпротива.

Срещу него ще бъде повдигнато обвинение в Специализираната прокуратура заради обира на ОББ в Студентски град на 5 април миналата година. Там съпроцесник му е кикбоксьорът Мартин Антов, лидер на групата „Новите килъри". Обвинителите твърдят, че двамата са успели да оберат 215 000 лева от клона на банката, след което са избягали с кросов мотор и са разпилели част от парите по пътя си.

На влизане в съдебната зала Крокодила се обърна към чакащите го журналисти с репликата: "Ей, неграмотни хора, защо ме снимате?" След като влезе в съда, Крокодила се видя със съпругата си, с която обсъди извършеното претърсване в дома му. Милев се интересуваше какво са търсили разследващите органи и какво са конфискували. По късно стана ясно, че съпругата му Марияна Павлова ще го представлява в съда заедно с адвокат Стойко Бърборски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9846 |24.11.2013 Полицията арестува неуловимия Емо Крокодила . 4| 6799 |02.11.2013 Вальо Бореца: Катрин Маркова ми се извини, че ме е заподозряла за Джорджо . 2| 5722 |14.10.2013 Крокодила обира пенсиите в Софийско? . 0| 8106 |01.10.2013 Внос на арабски тютюн - новият хит на бг-контрабандата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads