Реклама / Ads
11| 7167 |22.03.2020 НОВИНИ

Кубрат Пулев за политиците и COVID-19: Комплексари, играят си на партии

.
Кубрат Пулев
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва социалната мрежа ”Фейсбук”, за да се се опълчи на политическите партии и да отправи призив към българите. Според Кобрата народът не трябва да се доверява на политиците, а сам да ”изготви план за действие” във връзка с пандемията от коронавирус.
 

Ето какво написа боксьорът:

 

"Здравейте, приятели!

Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и галантни изречения! В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем! Те го виждат, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине....! Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията. Нямат представа, какво предстои, а ние - седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни!

Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои! Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО! Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват. Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!

Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи! Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!".




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4190 |16.03.2020 Проверяват Тервел Пулев с допинг тест . 9| 6011 |23.02.2020 US журналист в Twitter - Кубрат Пулев е депортиран от САЩ. Кобрата отрече . 3| 4677 |28.01.2020 Общински съветници: София ще даде вода на Перник, отговорността е на политиците . 2| 6699 |26.12.2019 ПР специалист: Политиците вземат заплати, за да няма благотворителни кампании

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads