Реклама / Ads
19| 4952 |07.06.2016 НОВИНИ

Кутев и Сотиров се изпокараха на тема ”цветя за Живков”

.
Антон Кутев
Не дай си Боже някой да е осъден, че е поднесъл цветя на някой паметник. Очевидно Корнелия Нинова поиска да покаже една по-лява същност. Хората ходят на паметника на Живков, не защото е бил диктатор, а защото имаше безплатно образование и здравеопазване. Ето това поражда носталгията. Така Антон Кутев коментира поднасянето на цветя пред паметника на Т. Живков в Правец и даването и на прокурор от сдружение ”Достойнство, отговорност, морал”.
 
Тези лъжи и безумия дали трябва да се коментират изобщо. Освен че избиваха хора и ликвидираха три поколения хора и елита на България, БСП продължава да действа, като обслужва чужди на България интереси. Тази партия винаги е защитавала чужди интереси. Няма престъпление срещу българските национални интереси, което да не е било извършено. Другарката Нинова, другарят Гергов са видни приватизатори. Сега ги ръководят хора, които са в клиентелните кръгове на ръководството. Съгласен съм само за едно, че Корнелия Нинова иска да заличи този период по глупав начин. Това е безобразие и глупост. Не мисля, че това е реклама на Нинова, категоричен бе отговорът на Иван Сотиров. Това не e нsкой човек да отиде там, това е ръковоство на парламентарно представена сила, която го качна на официалния сайт. И то след като има няколко закона, които осъждат комунизма, допълни той.

Искате да кажете, че моят баща и стотици хиляди хора са престъпници. Това е нагло, това е влугарно. Хиляди хора не могат да си платят лекарствата. Хората ходят по буклуците. Това е геноцид, защити се Кутев.

Аз не се занимавам с вашия баща. Но вашата партия изби мои роднини, мои чичовци. Машата партия избиваше хора, не се предаде Сотиров.

Абсурд е, че в България се допуска да има такива паметници, не само на Живков, но и на Ленин и на всички комунистически дикатори, които са съсипали съдбите на поколения българи и европейци. С тази показност им даваме светлина да се повторят, завърши Сотиров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 9370 |12.05.2016 Кутев пред Фрог: Станишев не искаше Пеевски да е шеф на МВР . 3| 4055 |10.05.2016 А. Кутев: Преди властта БСП да изчисти позициите си . 4| 4183 |08.05.2016 Антон Кутев: Най-вероятно Миков ще остане лидер на БСП . 11| 7344 |10.01.2016 Антон Кутев: Борисов изигра истински театър за „Овъргаз“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads