Реклама / Ads
7| 7390 |05.12.2021 АРТ ДЖУНГЛА

Лили Иванова: Отсях житото от плявата, има много лошотия и озлобление

.
Лили Иванова
”Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези две години ми се сториха най-големият кошмар, защото ме разделиха с моето щастие - публиката. Аз съм щастлива, че имам точно тази публика”, каза Лили Иванова.
 

"Иска ми се да има повече обич и любов между хората, защото напоследък те липсват. Има озлобление, лошотия, посочи тя пред БНТ.

 

"В тези 2 г. успях да отделя житото от плявата, както има една поговорка. Дадоха ми възможност да преценя моето обкръжение - хората, с които работя, познавам, да си дам отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но, както виждате, аз игнорирам абсолютно всичко. Има винаги пъклени планове, пъклени идеи, това ми е главата, затова и трудни заспивам. На сутринта, като се събудим, животът е по-различен и реалността е много различна. Никой не знае какви времена ще доживеем. Ако някой си мисли, че е наясно, много се лъже. Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала у себе си и не правя трагедии. По-добре човек да е подготвен да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да съгради пясъчни кули. Аз никога не градя пясъчни кули", каза голямата певица.

 

Примата разказа, че е с прекрасни впечатления от своята публика от всички населени места. Първият град, в който тя пее след въвеждането на противоепидемичните мерки, е Пловдив. "За мен е вълнунващо да видя зала, изправена на крака." Затова когато вижда публиката в Античния театър на крака, толкова се развълнува, стяга я гърлото и се притеснява как ще започне да пее. "Аз съм емоционална и понякога това малко ми пречи, но не мога да се променя", каза Лили Иванова.

 

Тя се подготвя за трите големи концерта в зала 1 на НДК - на 14, 15 и 16 декември.

"Сега ще учудя моите почитатели и публика с това, което ще каза, но откакто ми е стъпило крачето в София да започна да пея изобщо, съм винаги била заливана от обич и омраза", каза Лили Иванова.

 

По думите й омразата я калява. "Аз се отнасям към всички тези неща с презрение. Кои са тези, които си позволяват да ме упрекват, да ме критикуват много остро, след като не ме познават. Те си мислят, че ме познават, но не е така. Аз съм коренно различна от техните представи за мен. Не съм най-великата, най-красивата, най-умната, но аз имам качества, за които те не знаят.

 

Аз изливам душата и всичко, което имам у себе си, за моята публика и тя е тази, която трябва да говори. Не бих си позволила да правя дисекция на себе си - публиката е тази, която трябва да каже как й действам", каза още Лили Иванова.

"Само Господ може да каже кой до кога ще пее. Крайното време го решава Бог и певицата. Смятам, че с това, че продължавам концертите си и да пея, на никого не преча", обясни Лили.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7242 |28.04.2019 Лили Иванова: Да не се правим на велики и главозамайваме . 0| 5559 |09.04.2019 ”Слънце” представя: ”Лили. Един живот, една съдба...” от Исак Гозес . 0| 9382 |31.05.2016 Христо Шопов и Лилия Маравиля в „Догодина по същото време” . 5| 6645 |30.05.2015 В Кубрат правят музей на Лили Иванова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads