Реклама / Ads
5| 5218 |21.03.2019 НОВИНИ

Лукарски за сделката ГЕРБ-СДС: Срам, оставка за Румен Христов

.
Божидар Лукарски Източник: БГНЕС
Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски коментира, че коалицията ГЕРБ-СДС няма да се случи. И поиска оставката на Румен Христов.
 

Вижте целия пост на Лукарски във фейсбук:

 

"Като се замисля, аз по-голям срам и унижение в историята на СДС не съм виждал!!! Да отиде председателят на Партията, без мандат от Националния съвет и НИС и да се договаря за нещо, за което не е упълномощаван от никого, никога! Ами естествено, че ще бъдеш третиран като подлога, то ти си си такъв! А водиш и Владо Кисьов, който лично дълбоко уважавам, за да го правиш и него за посмешище! Между другото в какво качество отива Владо Кисьов, също не е ясно при положение, че нито е член на НИС, нито е номиниран, от който и да било орган на партията, за каквото и да е било!", написа Лукарски във фейсбук.

 

Бил съм обвиняван в какви ли не колаборации с ГЕРБ и Борисов... Не смятам обаче, че по мое време и за част от секундата СДС е било в такова “наведено” положение! На прима виста си мисля, че ако бях в такава позиция, поне щях да се спазаря името на Партията да фигурира в официалната регистрация и на следващите местни избори ГЕРБ да подкрепи официално нашите действащи кметове!

 

Никога не съм таял особена симпатия към обединението “Демократична България”, признавам си! Но ние не сключихме коалиция с тях, защото не ни дали някое от първите три места в листата и не искали да фигурира абревиатурата СДС в регистрацията! Поради какви причини правим отстъпление от същия принцип спрямо ГЕРБ, питам аз!? А, защото Жозеф Дол бил казал еди какво си! Ами от Жозеф Дол аз лично съм чувал какви ли не неща, от типа на това, че коалиция с БСП е по-приемлива от тази с Патриотите!

 

Срам и позор, няма други думи! Искрено вярвам и се надявам, че върховният орган на Партията - Националният съвет няма да позволи това унижение да стане факт! Отделно в случая искане на оставката на председателя е просто задължително!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 26690 |21.03.2019 Странни съвпадения: Арестът на Иванчева и сделката с имота на Цветанов са по едно и също време . 5| 4277 |14.03.2019 Нинова: Сделката ГЕРБ-ДПС-ОП продължава . 1| 3978 |11.02.2019 Съдът: Сделката за ”Царските конюшни” е нищожна . 1| 5073 |10.02.2019 Мей ще поиска отсрочка по сделката за Брексит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads