Реклама / Ads
14| 4368 |05.11.2021 НОВИНИ

Луна чете от подготвен текст: Станахме наследствена комунистическа диктатура със стари образи

.
Луна Йорданова Източник: Стопкадър, bTV
Ние нямаме пари да плащаме на социологически агенции и знам коя сте вие! Вие знаете ли коя съм аз? Аз съм Луна Йорданова и съм новият президент на България. Това прочете от предварително подготвен текст Луна Йорданова по БТВ – кандидат за президент. Ето какво още прочете тя, като не отговори на нито един въпрос на водещата в “Лице в Лице” Цветанка Ризова.
 

Тъй като съм при вас, искам да отправя едно предложение до бТВ. Тя би могла да организира на 10 ноември от 20 часа двучасов дебат между кандидат-президенти. Причина за общата криза на обществото и пътища за излизане от нея. Крайно невъзпитано, е когато един мъж откаже покана на една жена, още – по-лошо би било отказ от дебат.

 

Такъв мъж не би бил достоен да е президент. Много са проблемите на българския народ. Ясно казвам как да се решат нашите проблеми. Искам да ви помоля да не ме прекъсвате.

 

Вие само е достатъчно да слушате. Приех поканата, моля да не бъде прекъсвана. Аз съм окрадена. Знаем кой ни окраде и продължава да краде духовните ни ценности - това са другарите-комунисти. Кога точно сме сменили някой? Станахме наследствена комунистическа диктатура със стари образи. Комунистическата орда си е все на власт. През цялото време аз зная какви са проблемите на обществото, за това помолих да не бъда прекъсвана. 

 

Ще се боря да върнем открадната свобода, щастието и радостта от живота. Цялата власт е в ръцете на народа. Това може да стане със смяна на системата. Проблемите могат да се решат по следния начин-абсолютно народовластие, смяна на съставите на ВКС и ВАС. ще се боря в еднаквостта на закона и изричното въвеждане на прецедентното право.

 

Луна така и не разкри изпрати ли писмото си до Байдън, което гордо прочете в ефира на БНТ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 8111 |25.10.2021 Луна се оплаква на Джо Байдън . 10| 84021 |24.10.2021 Бимбалов: Единственият страшен момент - Луна извади очила и си ги постави на носа . 48| 23735 |24.10.2021 Зрелище по bTV: Сидеров отказа дебат, Луна напусна демонстративно, Тошко Йорданов пита Цънцаров: „Вие на луда ли се правите?“ . 1| 2872 |12.10.2021 Корнелия Нинова: Влизаме подготвени в парламента с конкретни мерки и ще бъдем фактор на стабилност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads