Реклама / Ads
0| 3652 |27.10.2017 НОВИНИ

Мъжът, който разстреля жена си публично, отива на съд

.
Софийска градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт спрямо Венцислав В. за това, че на 18 август тази година е убил съпругата си по жесток начин и със средство, опасно за мнозина.
 

Материалите по делото влизат в съда само два месеца след извършване на деянието, посочват от прокуратурата. Припомняме, на 18 август в столичния квартал "Лагера" Венцислав застреля съпругата си на публично място, пред свидетели. Мъжът възпроизведе 5 изстреля по жената.

 

Още тогава беше изяснено, че двамата са били в трайно влошени взаимоотношения и живели разделно. Жената се грижила за двете им малолетни деца. Заради агресивното поведение, заплахите на Венцислав и факта, че той притежавал огнестрелно оръжие, жената подава жалба, че се притеснява за живота си, а Софийският районен съд издава ограничителна заповед на мъжа.

 

На дата на убийството съпругата подава поредна жалба срещу Венцислав. В жалбата се посочва, че Венцислав я притеснявал и не спазвал ограничителната заповед. В ранния следобед на датата на убийството жената се намирала със своя приятелка в заведение в кв. "Лагера", когато към тях се приближил Венцислав В. След поредния спор със съпругата си, той извадил пистолет и възпроизвел 5 изстрела в гърдите и корема на жената.

 

Възпроизвеждането на изстрели в заведението застрашило живота и здравето на останалите клиенти в него, намиращи се в близост до масата на пострадалата. Вече втори месец Венцислав В. е с мярка за неотклонение "задържане под стража". Ако бъде признат за виновен, законът предвижда наказание затвор за период от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. Срещу подсъдимия е повдигнато и обвинение за незаконно притежаване на огнестрелно оръжие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4960 |03.10.2017 Само двама от стария ВСС си искат парите от спорния бонус, който сами си гласуваха . 0| 4296 |30.09.2017 Задържаха мъжът, отровил бебешките храни в Германия . 9| 6041 |28.09.2017 Димитър Узунов получава 7 бона заплата, няма да се откаже от бонуса, който сам си гласува . 1| 4309 |27.09.2017 Шведът, който ритна наша камериерка в главата си тръгна, без да плати глобата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads