Реклама / Ads
3| 4297 |06.02.2017 НОВИНИ

Марешки: Ако не сме ние, горивата ще станат по 2.50 лв.

.
Веселин Марешки
„Ако ВОЛЯ спечели изборите, цените на горивата в цялата страна до една година ще са под 1,90 лв., а може би и под 1,80 лева при днешните котировки на нефта и долара. Ако загубим, понеже сега задържат цените нарочно, още след 26 март горивата ще станат по 2,40-2,50 лв за литър. Ето защо хората ще ни изберат и няма да се коалираме с никого, ако се наложи – тогава ще си търсим партньор.” Това заяви Веселин Марешки в предаването „Комбина“ по Нова телевизия. Според него, двете големи партии- ГЕРБ и БСП, намаляват влиянието си, а движение ВОЛЯ се разраства.
 

По думите на Марешки, битката на 26 март ще бъде между държавата на марионетките и кукловодите и народа. „Ние сме единствените различни на тези избори. Дали ще сме с пълно мнозинство – ще реши народът. Някой трябва да се осмели да се противопостави на контрабандата и на картелите и да върне задигнатите пари от пенсии, от малкия и средния бизнес, от хората. Вече всички признават, че грабежът от народа е около 10 милиарда. Ние казваме, че ще върнем тези пари и с тях ще реализираме нашата програма“, допълни Марешки.

 

Той е категоричен, че няма нужда да излизаме като в Румъния по площадите, защото на 26 март можем демократично да премахнем статуквото.

„Заплашвали са ме, че ще ми направят постановка с прокурори и ще ми заведат дела. Нито един бизнесмен не е изтърпял това, което изтърпявам аз. Защита има картелът – вместо да го проверяват него защо ограбва народа, проверяват мен”, заяви Марешки в отговор на въпрос дали има политически чадър над неговия бизнес.

 

Лидерът на ВОЛЯ коментира още, че не може партии, които са участвали в разграбването на държавата, сега за пореден път да обещават на хората светло бъдеще. Трябва да се даде път на нови хора. „Аз не съм новият месия, аз съм реалист. Българският народ ще накаже брутално останалите. Хората оценяват това, което правим. При това без власт. Ако имаме и властови лостове, тази промяна ще е много по-бърза и осезаема“, допълни Марешки. „Доказал съм, че мога да правя социално ориентиран бизнес така, че хората да са доволни, а и аз да живея добре. Трябва да се намери балансът между интереса на народа, на бизнеса и на държавата. Ще пренеса знанията и опита си в държавното управление, за да превърнем България в най-красивата и просперираща европейска държава. За това избрах да остана тук“, коментира още Веселин Марешки.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4239 |19.01.2017 Тръмп предложил на 50 висши служители на Обама да останат . 3| 4649 |19.01.2017 Марешки: Валерия Велева ме хвалеше докато и давах пари . 3| 4290 |14.12.2016 Павлова предлага парите за саниране да станат 2 млрд. лева . 6| 4751 |11.11.2016 Марешки: Ще има импийчмънт, ако Радев победи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads