Реклама / Ads
28| 24831 |04.06.2021 НОВИНИ

Министър Минеков: Калището е тотално. То е такова крадищe, че давам всичко на Кьовеши

.
Започнах бавно да се превръщам в „Бюро жалби“. Те са се събирали 10 години. Хората имат право за тези оплаквания. То е такова крадище, че където пипнеш, излиза по нещо. Калището е тотално. Не мога да повярвам на очите си. Това каза по Евроком министърът на културата Велислав Минеков.
 

В момента, ако пожелая, за месец мога да стана милионер и да си купя и аз един хотел в  Алпите. Има много варианти. Ако съм решил да печеля по този начин, трябва само да хвана молив в ръката.

 

Документите на ОЛАФ  за „Ларгото“ са с гриф „Строго секретно“ /бел. ред. поискаха да се върнат парите в размер на 4, 5 млн./. Нямам право да изнасям информацията. Нещата са ясни. Там нарушенията са очаквани. Аз участвах на протестите за това капище. Но въпреки всичко те победиха и излетяха милионите в една бутафории. Това беше една от най-скъпите бутафории- тя не само се замаза и застрои, а имаше тенденция как оттам ще минават милиони туристи идете утре и ги пребройте. Няма да видите. Парите бяха усвоени майсторски.

 

Би било чудесно да се каже цялата истина. Ние се връщаме далече назад-така наречения „Лувър“. / бел. ред. 27 млн. са дадени/. Квадрат 500 всъщност не е квадрат. Парите свършиха, но няма квадрат. Той е П-образна форма. Може да го кръстим долу-горе квадрат. Няма добри места за съхраняване. Има отчайваща посещаемост. Нещата са много тъжни.

 

Така нареченият „Социалистически музей“ е гроб-там няма никой. В музея за съвременно изкуство по норвежката програма е полу-построен. Колекция няма и никога не е имало. Това едва крета. По някаква случайност норвежците напуснаха София. Аз трябва да дам обяснение какво се е случило. Дали да търся прокуратурата или самата Норвегия. Нещата, които да правени с евросредства, аз ще ги дам на Лаура Кьовеши. Ами „Момин проход“ - 4, 5 млн. Да сте чували някой да ходи там, за да види прекрасната постановка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3521 |04.06.2021 Здравният министър уволни директора на ”Александровска” болница . 4| 3506 |04.06.2021 Министър Стоилов отстрани от длъжност началника на Софийския затвор . 3| 3407 |04.06.2021 Здравният министър назначи ново ръководство на МБАЛ ”Лозенец” . 0| 5707 |03.06.2021 Хаджигенов и Бабикян представиха на министър Рашков документите за подслушването

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads