Реклама / Ads
33| 22257 |09.09.2023 НОВИНИ

Д-р Мирослав Ненков: 9-ти септември е началото на брутално ампутиране на най-ценните качества на българите

.
Д-р Мирослав Ненков
Истината не винаги е приятна. Хубаво е да говориш неща, които хората, началниците и менторите искат да чуят. 9-ти септември е началото на едно брутално ампутиране на най-ценните качества на българите - предприемчивоста, трудолюбието и честността. Това заяви д-р Мирослав Ненков.
 

9-ти  септември ги ампутира от корен. И стимулира този съветски модел най-долните съветски качества - предателството, лъжата, мързела. Може би трябва да минат 80 години,за да се върнем назад, каза още той.

 

По-лесно е да излъжеш, да оближеш някои части на началника за да станеш по-малък началник.  По-трудно е да се погрижиш сам за себе си, обясни той.

 

Не съжалявам за решението да напусна ВМА. Сега пак би х взел същото решение, категоричен бе д-р Ненков.


Той коментира и нашумелия случай в "Пирогов": Колегите, които работят в спешните отделения, са подложени ежедневно на тормоз и малтретиране от най-различни видове пациенти. Нашата гилдия има проблем с общуването заради адски многото работа и прегарянето. Всякакви разни хора с диагоналки те плашат, че ще те уволнят. Така бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков коментира случая със съветника на военния министър в „Пирогов”.

 

„Агресията в спешните отделения, на спешния телефон е продукт на страха. Това го разбираш. Обаче колко ти е търпението да издържаш разни хора да те плашат, да те удрят, да бъдат агресивни”, допълни той.

 

Според д-р Ненков неговата гилдия не се пази и не единна.

 

Той коментира и войната в Украйна: Дори нашият президент казва, че Украйна настоява да води тази война. Заради тази реплика той не може да бъде президент на европейска държава по никакавъ начин. Нападната Украйна настоява... И това е дошло на 9- ти септември. Ние не сме били такива дотогава. Невероятно!, ядоса се Ненков.

 

Най-вероятно секретарка от общината или служител от архихектурната дирекция, който е занесъл папка да се подпише от кмета ще са виновни . Като всеки друг път. Така той коментира трагедията в Царево.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 10517 |09.09.2023 9 септември - голямата национална катастрофа на ХХ век . 1| 4477 |08.09.2023 13 приоритетни законопроекта до септември трябва да приеме мнозинството в НС . 0| 4312 |07.09.2023 8 септември ще бъде Ден на национален траур в памет на жертвите на наводненията в Царево . 0| 3807 |04.09.2023 Полша удължава забраната за внос на украинско зърно след 15 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads